Horpol witte rechthoekreflector

Horpol witte rechthoekige retroreflector met gaten (44X94)

De witte rechthoekreflector van Horpol is een veiligheidsaccessoire dat is ontworpen om de zichtbaarheid van voertuigen langs de weg te verbeteren. Deze reflecterende voorziening is eenvoudig te installeren op voertuigen en biedt een hoge reflectiviteit dankzij het hoogwaardige reflecterende oppervlak. Hij is ook licht en compact, waardoor hij gemakkelijk te installeren is.

CT0026UO
€ 1,33
€ 1,33 € 1,10
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 1 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 1 punt dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,01.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol witte rechthoek retroreflector

De Horpol retro-reflector is een essentiële veiligheidsuitrusting voor alle weggebruikers. Deze reflector van Horpol is ontworpen voor gebruik op voertuigen, aanhangers, landbouw- en bouwmachines en zorgt voor een betere zichtbaarheid bij weinig licht of slecht zicht, waardoor het risico op ongelukken afneemt. Deze Horpol-reflector is gemakkelijk te installeren en heeft een groot reflecterend oppervlak en optimale grip voor stevige bevestiging. Hij is ook gemaakt van hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en weerstand tegen weersinvloeden en slijtage. Met deze reflector van Horpol weet je zeker dat je zichtbaar en veilig op de weg bent, ongeacht de weersomstandigheden.

CT0026UO

Gegevensblad

Certificering
E20
Hauteur
44 mm
Breedte
94 mm
Vorm
Rechthoekig

Dit vind je misschien ook leuk