Horpol oranje rechthoek reflector

Horpol oranje rechthoekige reflector met gaten (44x94)

De oranje rechthoekige reflector met gaten (44x94) van Horpol is een essentiële veiligheidsuitrusting voor alle bestuurders van voertuigen. Deze oranje reflector is ontworpen om eenvoudig te worden gemonteerd op voertuigen die langs de weg geparkeerd staan en biedt een betere zichtbaarheid bij weinig licht of slechte weersomstandigheden. Dankzij het hoogwaardige reflecterende oppervlak kan hij een grote hoeveelheid licht weerkaatsen, waardoor andere bestuurders hem gemakkelijk kunnen zien. Dit compacte en lichte apparaat is gemakkelijk te vervoeren en te installeren, waardoor het een praktische en veilige keuze is voor veiligheidsbewuste bestuurders.

CT0027UO
€ 1,33
€ 1,33 € 1,10
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 1 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 1 punt dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,01.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol oranje rechthoek retroreflector

De Horpol retro-reflector is een essentieel veiligheidsaccessoire voor alle weggebruikers. Het veelzijdige ontwerp betekent dat het op veel verschillende soorten voertuigen kan worden gemonteerd, waaronder auto's, vrachtwagens, aanhangers, landbouw- en bouwmachines, om hun zichtbaarheid op de weg te verbeteren. Bij weinig licht of slecht zicht weerkaatst deze reflecterende voorziening van Horpol een aanzienlijke hoeveelheid licht, waardoor de kans op ongelukken afneemt. De installatie is snel en eenvoudig, dankzij het grote reflecterende oppervlak en de sterke kleefkracht voor een veilige bevestiging. Bovendien is het gemaakt van hoogwaardige materialen die het zeer goed bestand maken tegen weersinvloeden en slijtage, voor langdurig gebruik. Met de Horpol-reflector kun je veilig de weg op, ongeacht de weersomstandigheden.

CT0027UO

Gegevensblad

Certificering
E20
Hauteur
44 mm
Breedte
94 mm
Vorm
Rechthoekig

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk