Fristom multifunctioneel achterlicht ronde kabel

Rond multifunctioneel achterlicht Fristom

Het multifunctionele achterlicht van Fristom heeft een kabelaansluiting

Het ronde achterlicht van Fristom heeft 3 functies: positielicht, achteruitrijlicht en mistlicht

Het ronde multifunctionele achterlicht van Fristom maakt gebruik van een innovatieve positielichtfunctie die microkristallen nabootst. Deze innovatie geeft de illusie van een levend licht wanneer je het vanuit verschillende hoeken bekijkt

Het ronde achterlicht van Fristom is elektrisch beveiligd tegen ompoling

De afmetingen van het ronde multifunctionele achterlicht van Fristom zijn:

  1. Diameter: 140mm
  2. Diepte: 35mm

Het ronde achterlicht Fristom is E 9 en EMC goedgekeurd

FR0214FT
€ 39,18
€ 39,18 € 32,38
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 39 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 39 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,39.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Fristom multifunctioneel achterlicht ronde kabel

Het multifunctionele achterlicht van Fristom is een hoogwaardig licht dat is ontworpen om uitzonderlijke zichtbaarheid en verbeterde veiligheid te bieden. Dit multifunctionele achterlicht van Fristom is voorzien van geavanceerde LED-technologie en garandeert een hoge lichtintensiteit en uitzonderlijke duurzaamheid.

Een van de belangrijkste voordelen van het Fristom multifunctionele achterlicht is het geoptimaliseerde ontwerp, waardoor het eenvoudig te installeren en te integreren is in elk type voertuig. Dankzij het compacte formaat kan het discreet aan de achterkant van het voertuig worden gemonteerd zonder afbreuk te doen aan het esthetische uiterlijk.

De LED-technologie die wordt gebruikt in dit multifunctionele achterlicht van Fristom biedt een briljante helderheid en zorgt voor een duidelijk zicht, zelfs bij weinig licht. Hierdoor kunnen bestuurders en andere weggebruikers de beweging van het voertuig bij het achteruitrijden gemakkelijk waarnemen, waardoor het risico op een aanrijding of ongeval wordt verminderd. Bovendien zorgt het ronde achterlicht van Fristom voor zichtbaarheid in mistige omstandigheden

Dit multifunctionele achterlicht van Fristom voldoet ook aan de huidige veiligheidsnormen, waardoor het voldoet aan de verkeersregels. Het is weerbestendig, waardoor het geschikt is voor gebruik in alle weersomstandigheden.

Kortom, het multifunctionele achterlicht van Fristom is een hoogwaardig, betrouwbaar en eenvoudig te installeren licht dat uitzonderlijke zichtbaarheid en verbeterde veiligheid biedt. Het compacte ontwerp, de geavanceerde LED-technologie en de naleving van de veiligheidsnormen maken het een ideale keuze voor alle soorten voertuigen.

FR0214FT

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Certificering
E9
Montageafmetingen
Universeel
Positie
Ja
Achteruitrijlicht
Ja
Mistlampen
Ja
Vorm
Rond
type verbinding
kabel
e goedgekeurd
ja
Marque
Fristom
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: