Horpol rechthoekige plafondlamp 3-standen schakelaar

Horpol rechthoekige plafondlamp met schakelaar

Horpol binnenverlichting heeft rode en witte lampen.

Horpol binnenverlichting heeft 3 standen: een standaard stand waarbij de lichtstroom maximaal is (900lm), een lage stand waarbij de lichtstroom 30% is (285lm) en een nachtstand waarbij het licht rood is

een rechthoekige plafondlamp voor auto's, met een praktische schakelaar en rode LED-verlichting. Deze plafondlamp biedt efficiënte, betrouwbare verlichting en voegt tegelijkertijd een vleugje stijl toe aan het interieur van je auto.

P2157
€ 35,90
€ 35,90 € 29,67
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol plafondlamp schakelaar 3 standen 900lm-285lm 12-24v

De rechthoekige plafondlamp van Horpol is een hoogwaardig autoaccessoire met een handige schakelaar en rode LED-verlichting. Met haar slanke, moderne ontwerp voegt deze plafondlamp een vleugje stijl toe aan het interieur van uw auto, terwijl ze een betrouwbare en efficiënte lichtbron biedt.

De Horpol plafondlamp is voorzien van een praktische schakelaar waarmee je de lamp snel en eenvoudig kunt gebruiken. Druk gewoon op de schakelaar om de lamp aan of uit te doen of de modus te wijzigen, zonder dat er een externe stroombron nodig is.

Naast de handige schakelaar is de Horpol interieurlamp uitgerust met een rood LED-lampje, dat 's nachts een vleugje kleur toevoegt aan het interieur van je auto. Het rode licht zorgt voor een rustgevende, ontspannen sfeer, perfect voor lange nachtritten of voor passagiers die willen rusten.

De rechthoekige plafondlamp van Horpol is ook ontworpen om een betrouwbare en efficiënte lichtbron te bieden. De krachtige LED's van de plafondlamp geven helder, duidelijk licht terwijl ze weinig energie verbruiken. Met een kleurtemperatuur van 5000K biedt deze plafondlamp optimale helderheid voor helder zicht in je auto.

Kortom, de rechthoekige plafondlamp van Horpol is een hoogwaardig accessoire voor je auto, met een betrouwbare en efficiënte lichtbron, een stijlvol en modern ontwerp, een praktische schakelaar en rode LED-verlichting voor een aangename en ontspannen sfeer. Het is het ideale accessoire om de zichtbaarheid en het comfort in je auto te verbeteren.

P2157

Gegevensblad

IP
IP65
Couleur
Rood
Wit
Spanning
12/24V
Vorm
Rechthoekig
Revêtement
5000
Marque
Horpol

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk