Rechthoekige plafondlampen

Rechthoekige plafondlampen

  • rechthoekige plafondlampen

    Horpol rechthoekige plafondlamp 2 standen

    € 34,44 € 34,44 € 28,46

    rechthoekige plafondlamp voor motorvoertuigen met drie witte en drie rode LED's.

    De binnenverlichting van Horpol heeft 6 LED's met hoge intensiteit die een lichttemperatuur van 5000K produceren. De witte LED's die deel uitmaken van de Horpol binnenverlichting produceren een lichtstroom van 720lm en de rode LED's produceren 19lm.

    De Horpol plafondlamp is ontworpen voor efficiënte, betrouwbare verlichting in je auto. Het ontwerp past perfect bij het interieur van je auto.

  • rechthoekige plafondlampen

    Horpol rechthoekige plafondlamp 3-standen schakelaar

    € 39,10 € 39,10 € 32,31

    Horpol rechthoekige plafondlamp met schakelaar

    Horpol binnenverlichting heeft rode en witte lampen.

    Horpol binnenverlichting heeft 3 standen: een standaard stand waarbij de lichtstroom maximaal is (900lm), een lage stand waarbij de lichtstroom 30% is (285lm) en een nachtstand waarbij het licht rood is

    een rechthoekige plafondlamp voor auto's, met een praktische schakelaar en rode LED-verlichting. Deze plafondlamp biedt efficiënte, betrouwbare verlichting en voegt tegelijkertijd een vleugje stijl toe aan het interieur van je auto.

  • rechthoekige plafondlampen

    Horpol rechthoekige plafondlamp 2-standen schakelaar

    € 34,90 € 34,90 € 28,84

    De rechthoekige plafondlamp van Horpol is voorzien van een schakelaar voor eenvoudige, handige bediening van de verlichting in je voertuig. Dankzij de compacte vorm is de lamp eenvoudig en discreet te installeren en de moderne LED-technologie zorgt voor aangenaam, efficiënt licht. Deze Horpol plafondlamp voldoet ook aan de huidige Europese normen en is ontworpen om lang mee te gaan onder de zwaarste omstandigheden.

    Deze Horpol LED interieurlamp heeft twee standen: als je één keer op de schakelaar drukt, krijg je de maximale lichtopbrengst van 900lm en als je twee keer op de schakelaar drukt, krijg je 30% van dat vermogen, d.w.z. 270lm

  • rechthoekige plafondlampen

    Horpol Rechthoekige plafondlamp 990lm

    € 33,88 € 33,88 € 28,00

    Horpol plafondlamp 990lm 12-24v

    De rechthoekige plafondlamp van Horpol is een praktische en economische oplossing voor een effectieve en aangename verlichting in uw voertuig. Dankzij de compacte, rechthoekige vorm is deze lamp eenvoudig en discreet te installeren in elk type voertuig.

    Deze plafondlamp van Horpol is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Ze biedt aangename, efficiënte verlichting dankzij de moderne LED-technologie. Het lage stroomverbruik bespaart energie en verlengt de levensduur.

    Al met al is de rechthoekige plafondlamp van Horpol de ideale keuze voor bestuurders die op zoek zijn naar praktische, efficiënte en zuinige verlichting voor hun voertuigen. De uitzonderlijke duurzaamheid en superieure kwaliteit maken het een betrouwbare oplossing voor een verscheidenheid aan autotoepassingen.