Horpol ronde plafondlamp 1650lm

De ronde plafondlamp van Horpol is een praktisch en functioneel autoaccessoire dat een heldere lichtbron in je voertuig biedt. Deze plafondlamp is eenvoudig te installeren en te gebruiken, en biedt helder zicht in de cabine van je auto of vrachtwagen. Met zijn duurzame constructie en stijlvolle ontwerp is deze koepellamp van Horpol een praktische aanvulling om het comfort en de veiligheid in uw voertuig te verbeteren.

De ronde interieurlamp van Horpol heeft een lichtstroom van 1650lm en een spanning van 12-24v

P2758
€ 56,60
€ 56,60 € 46,78
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 56 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 56 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,56.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol ronde plafondlamp 1650lm

De ronde plafondlamp voor het interieur van Horpol is een functioneel autoaccessoire van hoge kwaliteit, ontworpen om een heldere en effectieve lichtbron in uw voertuig te bieden. Of u nu in een auto of vrachtwagen rijdt, deze koepellamp is eenvoudig te installeren en te gebruiken en biedt optimaal zicht in het passagierscompartiment van uw voertuig.

De ronde plafondlamp van Horpol heeft een robuuste, slagvaste kunststof behuizing die zorgt voor een lange levensduur. Dankzij het elegante ontwerp past deze plafondlamp bij elke interieurstijl van uw voertuig. Bovendien is de ronde binnenlamp van Horpol gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat ze in perfecte staat blijft.

Deze plafondlamp van Horpol is uitgerust met krachtige LED's, die helder en effectief licht geven om de zichtbaarheid en het comfort in het interieur van uw auto te verbeteren. Met een kleurtemperatuur van 5000K biedt deze ronde binnenverlichting van Horpol optimale helderheid voor helder zicht in uw auto.

De Horpol ronde interieurlamp is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Sluit hem gewoon aan op een 12V voedingsbron en geniet van zijn heldere licht. Deze plafondlamp vereist geen ingewikkelde installatie en kan eenvoudig achteraf worden gemonteerd

P2758

Gegevensblad

IP
IP65
Couleur
Wit
Spanning
12/24V
Vorm
Rond
stroom
12W
Revêtement
5000
Marque
Horpol

Dit vind je misschien ook leuk