Horpol rechthoekige plafondlamp 2-standen schakelaar

De rechthoekige plafondlamp van Horpol is voorzien van een schakelaar voor eenvoudige, handige bediening van de verlichting in je voertuig. Dankzij de compacte vorm is de lamp eenvoudig en discreet te installeren en de moderne LED-technologie zorgt voor aangenaam, efficiënt licht. Deze Horpol plafondlamp voldoet ook aan de huidige Europese normen en is ontworpen om lang mee te gaan onder de zwaarste omstandigheden.

Deze Horpol LED interieurlamp heeft twee standen: als je één keer op de schakelaar drukt, krijg je de maximale lichtopbrengst van 900lm en als je twee keer op de schakelaar drukt, krijg je 30% van dat vermogen, d.w.z. 270lm

PLA2153
€ 34,90
€ 34,90 € 28,84
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol 2-stand plafondschakelaar 900lm-270lm

De rechthoekige plafondlamp van Horpol is een kwaliteitsproduct voor het verlichten van het interieur van je voertuig. Het beschikt over een praktische schakelaar voor een snelle en eenvoudige bediening van de verlichting. Dankzij haar compacte vorm kan ze discreet op elk plafondoppervlak worden geïnstalleerd.

De moderne LED-technologie die in deze Horpol plafondlamp is gebruikt, zorgt voor aangenaam, efficiënt licht met een laag energieverbruik. Dit garandeert een lange levensduur voor de accu van je voertuig. Het warmwitte licht creëert een comfortabele sfeer in je auto.

De binnenverlichting van Horpol is ontworpen om te voldoen aan de huidige Europese normen. Het is ook bestand tegen schokken en trillingen, waardoor het een ideale keuze is voor voertuigen die onder zware omstandigheden worden gebruikt. De duurzaamheid wordt ook vergroot door de solide constructie en de hoogwaardige materialen die bij de productie zijn gebruikt.

Al met al is de binnenverlichting van Horpol een verstandige keuze voor voertuigeigenaren die op zoek zijn naar een betrouwbaar, duurzaam en efficiënt product voor de binnenverlichting van hun auto.

PLA2153

Gegevensblad

IP
IP65
Spanning
12/24V
Certificering
E20
Hauteur
15 mm
Lengte
120 mm
Breedte
75 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Aantal modi
2
Lumen
270lm / 900lm
Vorm
Rechthoekig
Revêtement
5000
Marque
Horpol

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk