Horpol ronde plafond bewegingsmelder 1650lm

Horpol ronde plafondlamp bewegingsmelder 1650lm

De Horpol ronde plafondlamp voor het interieur is een functioneel en innovatief accessoire voor in de auto of vrachtwagen dat een praktische oplossing biedt voor het verlichten van je passagiersruimte. Deze ronde plafondlamp van Horpol is voorzien van een bewegingssensor die het licht automatisch inschakelt wanneer je je voertuig instapt en uitschakelt wanneer je het verlaat.

Deze Horpol interieurlamp heeft een robuuste bescherming en een stijlvol ontwerp waardoor hij gemakkelijk te integreren is in elk type voertuig. De geïntegreerde LED-lichtbron zorgt voor helder, efficiënt licht voor een helder, optimaal zicht in je voertuig.

De ingebouwde bewegingssensor detecteert uw aanwezigheid en schakelt het licht automatisch in, zodat u uw omgeving duidelijk kunt zien zonder handmatig naar de schakelaar te hoeven zoeken. Deze functie is vooral handig als je in het donker je voertuig instapt.

De ronde plafondlamp van Horpol is eenvoudig te installeren en te gebruiken en vereist geen ingewikkelde of dure installatie. Sluit hem gewoon aan op een stroombron en geniet van zijn heldere, efficiënte licht. Bovendien zorgt de duurzame constructie voor een lange levensduur

P2759
€ 62,44
€ 62,44 € 51,60
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 62 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 62 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,62.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

De ronde plafondlamp voor het interieur van Horpol is een praktisch en functioneel accessoire voor je auto of vrachtwagen. De lamp is voorzien van een bewegingssensor die het licht automatisch inschakelt wanneer je de cabine binnenkomt en uitschakelt wanneer je de cabine verlaat. Dankzij het elegante ontwerp en de duurzame constructie is deze plafondlamp eenvoudig te installeren en te gebruiken, en biedt ze een helder en effectief zicht in je voertuig.

P2759

Gegevensblad

IP
IP65
Couleur
Wit
Revêtement
5000

Dit vind je misschien ook leuk