Horpol Rechthoekige plafondlamp 990lm

Horpol plafondlamp 990lm 12-24v

De rechthoekige plafondlamp van Horpol is een praktische en economische oplossing voor een effectieve en aangename verlichting in uw voertuig. Dankzij de compacte, rechthoekige vorm is deze lamp eenvoudig en discreet te installeren in elk type voertuig.

Deze plafondlamp van Horpol is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Ze biedt aangename, efficiënte verlichting dankzij de moderne LED-technologie. Het lage stroomverbruik bespaart energie en verlengt de levensduur.

Al met al is de rechthoekige plafondlamp van Horpol de ideale keuze voor bestuurders die op zoek zijn naar praktische, efficiënte en zuinige verlichting voor hun voertuigen. De uitzonderlijke duurzaamheid en superieure kwaliteit maken het een betrouwbare oplossing voor een verscheidenheid aan autotoepassingen.

P2154
€ 33,88
€ 33,88 € 28,00
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

De rechthoekige plafondlamp van Horpol biedt hoogwaardige interieurverlichting voor je voertuig. Dankzij de compacte, rechthoekige vorm is hij eenvoudig en discreet te installeren. De lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen, is duurzaam en biedt efficiënte verlichting dankzij de moderne LED-technologie.

Deze plafondlamp voldoet ook aan de huidige Europese normen om de kwaliteit en veiligheid te garanderen.

P2154

Gegevensblad

IP
IP65
Spanning
12/24V
Certificering
E20
Hauteur
15 mm
Lengte
120 mm
Breedte
75 mm
Omgekeerde polariteit
Ja
Lumen
990lm
Vorm
Rechthoekig
stroom
10W
Revêtement
5000
Marque
Horpol

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk