Horpol rechthoekige plafondlamp 2 standen

rechthoekige plafondlamp voor motorvoertuigen met drie witte en drie rode LED's.

De binnenverlichting van Horpol heeft 6 LED's met hoge intensiteit die een lichttemperatuur van 5000K produceren. De witte LED's die deel uitmaken van de Horpol binnenverlichting produceren een lichtstroom van 720lm en de rode LED's produceren 19lm.

De Horpol plafondlamp is ontworpen voor efficiënte, betrouwbare verlichting in je auto. Het ontwerp past perfect bij het interieur van je auto.

P2325
€ 34,44
€ 34,44 € 28,46
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol wit en rood led plafondlamp 720lm-19lm 12-24v

De rechthoekige plafondlamp van Horpol is een hoogwaardige autoaccessoire die is ontworpen om een uitstekende lichtbron in je auto te bieden. Dankzij de geavanceerde LED-technologie geeft deze plafondlamp helder, duidelijk licht terwijl ze weinig energie verbruikt.

Het elegante, moderne ontwerp van deze rechthoekige plafondlamp past perfect bij moderne auto-interieurs en biedt optimaal zicht in het passagierscompartiment. Dankzij de compacte afmetingen kan de plafondlamp snel en eenvoudig in elk voertuig worden geïnstalleerd.

Naast het elegante ontwerp is de Horpol interieurverlichting voorzien van krachtige LED's voor een helder licht dat lang meegaat. Met een kleurtemperatuur van 5000K biedt deze plafondlamp maximale helderheid voor optimale zichtbaarheid in uw auto, zelfs bij weinig licht.

Kortom, de rechthoekige plafondlamp van Horpol is een hoogwaardige accessoire voor je auto, met een efficiënte en betrouwbare lichtbron, een stijlvol en modern ontwerp en een snelle en eenvoudige installatie. Het is het ideale accessoire om de zichtbaarheid en het comfort in uw auto te verbeteren.

P2325

Gegevensblad

IP
IP65
Couleur
Rood
Wit
Spanning
12/24V
Vorm
Rechthoekig
Revêtement
5000
Marque
Horpol

Dit vind je misschien ook leuk