Horpol ronde plafondlamp 2 standen

Horpol 2-mode ronde plafondlamp 1650lm-510lm

De Horpol interieurkoepellamp met schakelaar is een hoogwaardig autoaccessoire dat is ontworpen om een betrouwbare en efficiënte lichtbron in uw voertuig te bieden. Deze koepellamp is ideaal voor auto's en vrachtwagens omdat hij helder licht geeft om de zichtbaarheid en het comfort in uw cabine te verbeteren.

De koepellamp van Horpol heeft een eenvoudig te gebruiken schakelaar voor een snelle en eenvoudige installatie. Sluit de plafondlamp gewoon aan op een stroombron en geniet van het heldere licht. Deze schakelaar is erg praktisch omdat je hiermee het in- en uitschakelen van de plafondlamp kunt regelen en van modus kunt veranderen, zonder dat je een externe stroombron nodig hebt.

De ronde binnenlamp van Horpol biedt een heldere gloed dankzij de krachtige LED's. Met een kleurtemperatuur van 5000K biedt deze ronde binnenverlichting van Horpol optimale helderheid voor helder zicht in je auto. LED's verbruiken heel weinig energie, waardoor ze een zuinige en milieuvriendelijke optie zijn.

De ronde plafondlamp van Horpol is ook gemaakt om lang mee te gaan. De duurzame, slagvaste kunststof structuur is ontworpen om schokken en trillingen te weerstaan, waardoor een lange levensduur gegarandeerd is. De plafondlamp is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Kortom, Horpol's ronde plafondlamp met schakelaar is een accessoire van topkwaliteit voor je auto of vrachtwagen. Met zijn heldere, efficiënte licht, handige schakelaar en duurzame constructie is deze ronde koepellamp van Horpol een nuttige aanvulling om de zichtbaarheid en het comfort in je voertuig te verbeteren.

P2760
€ 59,24
€ 59,24 € 48,96
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 59 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 59 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,59.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol's ronde interieurlamp met schakelaar. De lamp heeft twee standen: de eerste stand geeft 100% lichtopbrengst (1650lm) en de tweede stand geeft 30% lichtopbrengst (510lm)
Horpols ronde binnenverlichting met schakelaar is een hoogwaardig autoaccessoire dat is ontworpen om een betrouwbare en efficiënte lichtbron in uw auto te bieden. Met zijn gebruiksvriendelijke schakelaar biedt deze koepellamp een snelle en eenvoudige installatie voor optimale zichtbaarheid in het interieur van uw auto.

P2760

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Omgekeerde polariteit
Ja
Aantal modi
2
Lumen
510lm / 1650lm
Diameter
132 mm
Vorm
Rond
Marque
Horpol

Dit vind je misschien ook leuk