Horpol slim 12 led mist- en achteruitrijlamp

Horpol multifunctioneel achterlicht. Dit multifunctionele achterlicht van Horpol heeft twee belangrijke functies: mistlicht en achteruitrijlicht.

Het Horpol multifunctionele achterlicht is een achterlicht van hoge kwaliteit, ontworpen voor gebruik in motorvoertuigen.

Het Horpol mist- en achteruitrijlicht zorgt voor beter zicht en meer veiligheid op de weg.

Het Horpol achteruitrij- en mistlicht is E9-goedgekeurd

FR2252LZD
€ 30,35
€ 30,35 € 25,08
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 30 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 30 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,30.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol slim 12 led mist- en achteruitrijlicht

Het multifunctionele achterlicht van Horpol biedt veelzijdige functionaliteit om je zicht op de weg te verbeteren. Met zowel mistlicht- als achteruitrijlichtfuncties is dit multifunctionele achterlicht van Horpol een ideale keuze voor veiligheidsbewuste bestuurders.

Duurzame constructie voor een lange levensduur

Dit Horpol-achterlicht is gemaakt van hoogwaardige materialen en is gebouwd om lang mee te gaan. De robuuste, weerbestendige constructie garandeert een lange levensduur, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Snelle en eenvoudige installatie

Dankzij de snelle en eenvoudige installatie past dit multifunctionele achterlicht van Horpol perfect op je voertuig. Dankzij de duidelijke en eenvoudige installatie-instructies kun je dit product snel en moeiteloos installeren.

Een kosteneffectieve oplossing voor professionele bestuurders

Het Horpol achteruitrijlicht en mistlamp is een kosteneffectieve oplossing voor professionele bestuurders die uitrusting van topkwaliteit nodig hebben. Met zijn lange levensduur en multifunctionele functies is dit Horpol achteruitrij- en mistlicht een ideale keuze voor wagenparken en budgetbewuste zelfstandige bestuurders.

Kies het multifunctionele achterlicht van Horpol voor veiliger en comfortabeler rijden op de weg.

FR2252LZD

Gegevensblad

IP
IP 68
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
Achteruitrijlicht
Ja
Mistlampen
Ja
Vorm
Rechthoekig
Bedrijfstemperatuur
-30C tot + 50C
Marque
Horpol
nieuw
nieuw
nieuw

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk