Horpol stop- en positielicht slim 12 led

Multifunctioneel Horpol-achterlicht ontworpen voor gebruik op voertuigen zoals vrachtwagens, aanhangwagens en bouwmachines.

Dit Horpol achterlicht heeft verschillende functies: remlicht en positielicht.

Het Horpol stop- en positielicht is waterdicht en slagvast, waardoor het een ideale keuze is voor ruwe omgevingen.

Dit Horpol multifunctionele achterlicht is E9 en ECE R7 goedgekeurd

FR2483LZD2248
€ 30,35
€ 30,35 € 25,08
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 30 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 30 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,30.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol slim12 led stop- en positielicht

Het multifunctionele achterlicht van Horpol is de ideale oplossing voor zware voertuigen zoals vrachtwagens, aanhangwagens en bouwmachines, maar is ook geschikt voor auto's en aanhangwagens. Dit licht is uitgerust met verschillende functies voor een effectieve signalering, waaronder remlichten en positielicht

Slagvast en waterdicht

Het Horpol stop- en positielicht is ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. Dankzij de stevige constructie is het bestand tegen schokken en trillingen. Bovendien is het volledig waterdicht om het te beschermen tegen de elementen.

Eenvoudige, universele installatie

Het Horpol positie- en stoplicht is eenvoudig te installeren dankzij het universele ontwerp. Het kan worden gemonteerd op elk voertuig dat is uitgerust met een 12/24 volt elektrisch systeem, waardoor het veelzijdig en praktisch is voor wagenparken.

Betrouwbaarheid en veiligheid

Het multifunctionele achterlicht van Horpol is een betrouwbaar en veilig product, ontworpen om aan de hoogste veiligheidsnormen te voldoen. Het garandeert effectieve signalering om de veiligheid op wegen en werkterreinen te verbeteren.

FR2483LZD2248

Gegevensblad

IP
IP 68
Spanning
12/24V
Hauteur
26,8 mm
Lengte
260 mm
Montageafmetingen
Universeel
Positie
Ja
Diepte
20 mm
Vorm
Rechthoekig
Bedrijfstemperatuur
-30C tot + 50C
e goedgekeurd
ja
Marque
Horpol
nieuw
nieuw
nieuw

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk