Horpol multifunctioneel achterlicht slim 4 Led

Horpol multifunctioneel achterlicht met 4 LED's. Dit multifunctionele achterlicht van Horpol heeft twee functies: een richtingaanwijzer en een positie- en stoplicht.

Het multifunctionele Horpol-achterlicht is een kwaliteitsproduct voor motorvoertuigen. Met zijn geavanceerde LED-technologie biedt het uitstekende zichtbaarheid en optimale helderheid, zelfs bij slechte weersomstandigheden.

het multifunctionele achterlicht van Horpol is gemaakt van duurzame, waterbestendige materialen, is eenvoudig te installeren en geschikt voor een breed scala aan voertuigen.

FR2264LZD
€ 36,59
€ 36,59 € 30,24
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 36 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 36 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,36.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol slim 4 LED positie- en controlelampje

Het multifunctionele achterlicht van Horpol is een product van topkwaliteit voor motorvoertuigen. Met zijn geavanceerde functies en heldere LED's biedt het uitstekende zichtbaarheid en optimale helderheid, zelfs bij slechte weersomstandigheden.

Meerdere functies voor meer veiligheid op de weg

Dit veelzijdige achterlicht van Horpol kan functioneren als positielicht en richtingaanwijzer en biedt zo meer veiligheid op de weg. Dankzij de geavanceerde technologie kun je er zeker van zijn dat andere bestuurders je duidelijk zien, waardoor je ongelukken kunt voorkomen en het risico op botsingen kunt verkleinen.

Duurzame, waterbestendige materialen voor eenvoudige installatie

Het multifunctionele achterlicht van Horpol is gemaakt van duurzame, waterbestendige materialen, wat een lange levensduur en eenvoudige installatie garandeert. Het is geschikt voor een breed scala aan voertuigen en is eenvoudig te installeren, zodat je de veiligheid van je auto in een handomdraai kunt updaten.

Bestel nu op Ducheminagt.be

Neem geen risico's met de veiligheid van uw voertuig. Kies voor het multifunctionele achterlicht van Horpol voor optimaal zicht en meer veiligheid op de weg. Bestel nu op https://ducheminagt.be/nl/ en profiteer van de superieure kwaliteit van dit essentiële product voor alle veiligheidsbewuste chauffeurs.

FR2264LZD

Gegevensblad

IP
IP 68
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
Vorm
Rechthoekig
Bedrijfstemperatuur
-30C tot + 50C
Marque
Horpol
nieuw
nieuw
nieuw

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk