Horpol achter-, rem- en knipperlicht slank 12 Led

Horpol achterlicht, remlicht en slank 12 LED-knipperlicht

De multifunctionele lamp van Horpol is een product van hoge kwaliteit. Het is ontworpen voor gebruik op trailers, vrachtwagens en transportvoertuigen. Dit licht combineert verschillende functies: richtingaanwijzer, positielicht en stoplicht.

Kenmerken en voordelen

De multifunctionele lamp van Horpol is uitgerust met LED's van hoge kwaliteit die zorgen voor een uitstekende zichtbaarheid, zelfs in slechte weersomstandigheden. Het heeft ook een krasbestendige polycarbonaatlens die duurzame bescherming biedt tegen stoten en trillingen. Dankzij het waterdichte ontwerp is deze zwaailamp ook geschikt voor gebruik in natte en zoute omgevingen.

Eenvoudig te installeren

De installatie van deze multifunctionele lamp van Horpol is snel en eenvoudig, dankzij het compacte ontwerp en de universele vorm. Het kan op elk vlak oppervlak met voorgeboorde montagegaten worden gemonteerd. De elektrische draden zijn gemakkelijk toegankelijk, wat het installatieproces ook vergemakkelijkt.

Voldoet aan normen

Het multifunctionele verkeerslicht van Horpol voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen. Het is ook ECE R6/R7 goedgekeurd, wat de kwaliteit en naleving van de strengste veiligheidseisen garandeert.

Conclusie

Al met al is het multifunctionele licht van Horpol een uitstekende keuze voor eigenaars van trailers, vrachtwagens en transportvoertuigen die op zoek zijn naar hoogwaardige, duurzame en eenvoudig te installeren verlichting. Met zijn heldere LED's, krasbestendige lens en naleving van de Europese normen is deze lamp een veilige en betrouwbare investering in de veiligheid van je voertuig.

FR2246LZD
€ 29,11
€ 29,11 € 24,06
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 29 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 29 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,29.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol multifunctioneel achterlicht

Dit multifunctionele Horpol licht heeft 3 basisfuncties: achterlicht, remlicht en richtingaanwijzer.

Dit multifunctionele Horpol licht is ontworpen voor een breed scala aan voertuigen, waaronder auto's, vrachtwagens en aanhangwagens.

Het Horpol achterlicht is 260 mm lang, 27 mm hoog en 20 mm diep

Het is E (E9) en IP68 goedgekeurd

FR2246LZD

Gegevensblad

IP
IP 68
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
Stop
Ja
Positie
Ja
Vorm
Rechthoekig
Marque
Horpol
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: