Horpol stop- en positielicht slim 12 led

Multifunctioneel achterlicht van Horpol.

Dit stop- en positielicht van Horpol heeft 12 hoogwaardige LED's waarmee je zichtbaar bent voor andere weggebruikers

Dit multifunctionele achterlicht van Horpol is gemaakt van duurzame, weerbestendige materialen voor langdurig betrouwbaar gebruik. Bovendien is het eenvoudig te installeren en voldoet het aan de huidige veiligheidsnormen.

FR2247LZD
€ 20,42
€ 20,42 € 16,88
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 20 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 20 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,20.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol stop- en positielicht slim 12 led

Het multifunctionele stop- en positielicht van Horpol is een hoogwaardig, veelzijdig product voor vrachtwagens, aanhangwagens, terreinwagens en auto's. Het is uitgerust met een positielicht en een stoplicht om aan alle verkeersveiligheidseisen te voldoen.

Duurzame materialen voor langdurig gebruik

Deze multifunctionele lamp van Horpol is gemaakt van duurzame, weerbestendige materialen en is ontworpen voor langdurig gebruik. Het is uitgerust met LED's van hoge kwaliteit voor optimale zichtbaarheid, zelfs in moeilijke weersomstandigheden.

Eenvoudige installatie en conform de veiligheidsnormen

Het multifunctionele verkeerslicht van Horpol is eenvoudig te installeren en voldoet aan de huidige veiligheidsnormen. Het is ontworpen voor betrouwbaarheid en probleemloze werking, waardoor het een ideale keuze is voor eigenaars van een openbaarvervoersvloot.

Een verstandige keuze voor het verbeteren van de verkeersveiligheid

Met zijn vele functies, superieure bouwkwaliteit en naleving van de veiligheidsnormen is het multifunctionele licht van Horpol een slimme keuze voor het verbeteren van de zichtbaarheid

Bestel nu op Ducheminagt.

FR2247LZD

Gegevensblad

IP
IP 68
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
Stop
Ja
Positie
Ja
Vorm
Rechthoekig
Bedrijfstemperatuur
-30C tot + 50C
Marque
Horpol
nieuw
nieuw
nieuw

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: