Horpol doorrijlicht en schuine achteruitrijsensor driekleurige bumper RECHTS

horpol Tri-kleuren sjabloonverlichting

Het model staat op een schuine steun

De hanglamp heeft een achteruitrijsensormodule: zodra de achteruitversnelling wordt ingeschakeld, begint het licht te knipperen. Hoe dichter het voertuig bij een object komt, hoe sneller het knippert. Zodra een afstand van 80 cm of minder wordt bereikt, gaat het licht continu branden.

Het hangende licht, ook bekend als het Zweedse licht, heeft een spanning van 12-24v

Dit Deense Horpol-licht wordt aan de rechterkant van het voertuig gemonteerd

Het is goedgekeurd

FG2725LDCC
€ 70,03
€ 70,03 € 57,88
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 70 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 70 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,70.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol driekleurig aflopend doorrijlicht en achteruitrijsensor - rechts

De Horpol LED-vrijlooplamp is speciaal ontworpen voor terreinwagens, vrachtwagens, aanhangwagens en landbouwvoertuigen en kan aan de rechterkant worden gemonteerd. Het beschikt over een achteruitrijsensor om obstakels achter het voertuig te detecteren, waardoor parkeermanoeuvres gemakkelijker worden.

De Horpol doorrijlicht is van voorbeeldige bouwkwaliteit en de gebruikte materialen zijn van topklasse om duurzaamheid op lange termijn te garanderen. LED-technologie zorgt voor meer licht terwijl het energieverbruik wordt beperkt.

Het elegante, compacte ontwerp van het Horpol uitklaringslicht zorgt ervoor dat het perfect in het voertuig past, zonder afbreuk te doen aan de esthetische aantrekkingskracht. Het voldoet aan de huidige Europese normen en is water- en stofbestendig.

Al met al is de Horpol LED-vrijlooplamp de ideale keuze voor bestuurders die op zoek zijn naar een hoogwaardig, betrouwbaar en functioneel product om gemakkelijker en veiliger te parkeren op de weg.

FG2725LDCC

Gegevensblad

Couleur
Rood
Wit
Montageafmetingen
Wet
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
korte

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk