Horpol doorrijlicht en achteruitrijsensor driekleurige bumper RECHTS

driekleurendoorrijlicht van Horpol

De hanglamp heeft een achteruitrijsensormodule: zodra de achteruitversnelling wordt ingeschakeld, begint de lamp te knipperen. Hoe dichter het voertuig bij een object komt, hoe sneller het knippert. Zodra een afstand van 80 cm of minder is bereikt, gaat het continu branden.

Het hangende licht, ook bekend als het Zweedse licht, heeft een spanning van 12-24v

Dit Deense Horpol-licht wordt aan de rechterkant van het voertuig gemonteerd

Het is goedgekeurd

FG2795LDCC
€ 70,03
€ 70,03 € 57,88
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 70 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 70 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,70.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol driekleurig uitklaringslicht RECHTS en achteruitrijsensor

Het aanbod van Horpol is een LED-vrijlooplamp die kan worden opgehangen en speciaal is ontworpen voor installatie aan de rechterkant van een voertuig. Het is uitgerust met een achteruitrijsensor die bestuurders helpt bij het uitvoeren van parkeermanoeuvres door obstakels aan de achterkant van het voertuig te detecteren.

Deze Horpol clearance light is gemaakt van hoogwaardige materialen en is extreem duurzaam. De geïntegreerde LED-technologie zorgt voor een uitzonderlijke helderheid bij een zeer laag energieverbruik. Bovendien is de Horpol hanglamp compact en elegant ontworpen, zodat hij perfect past bij de esthetiek van elk voertuig.

Dankzij het ingenieuze ontwerp is deze Deense Horpol lamp eenvoudig te installeren, zonder het uiterlijk van het voertuig aan te tasten. Het voldoet ook aan de huidige Europese normen en is water- en stofbestendig.

Al met al is de hangende LED-vrijlooplamp van Horpol een product van topklasse, ontworpen om duurzaamheid, functionaliteit en veiligheid te bieden. Het is perfect voor bestuurders die hun zichtbaarheid willen verbeteren en parkeermanoeuvres gemakkelijker willen maken.

FG2795LDCC

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Rood
Wit
Montageafmetingen
Wet
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
korte

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk