Horpol klaringslicht en achteruitrijsensor driekleur schuin links bliche

horpol Tri-kleuren sjabloonverlichting

Het model staat op een schuine steun

De hanglamp heeft een achteruitrijsensormodule: zodra de achteruitversnelling wordt ingeschakeld, begint het licht te knipperen. Hoe dichter het voertuig bij een object komt, hoe sneller het knippert. Zodra een afstand van 80 cm of minder wordt bereikt, gaat het licht continu branden.

Het hangende licht, ook bekend als het Zweedse licht, heeft een spanning van 12-24v

Dit Deense Horpol-licht wordt aan de linkerkant van het voertuig gemonteerd

Het is goedgekeurd

FG2724LDCC
€ 70,03
€ 70,03 € 57,88
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 70 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 70 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,70.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol driekleurig linker zijmarkeringslicht en schuine achteruitrijsensor

De LED-markeringslamp van Horpol is ontworpen om te worden opgehangen en geïnstalleerd aan de linkerkant van het voertuig. Het is voorzien van een achteruitrijsensor om parkeermanoeuvres gemakkelijker te maken door obstakels aan de achterkant van het voertuig te detecteren.

Hij is gemaakt van eersteklas materialen om weerstand op lange termijn te garanderen. Bovendien zorgt de LED-technologie voor extra helderheid en een laag energieverbruik.

Dit Horpol doorrijlicht heeft een elegant, compact ontwerp dat gemakkelijk te installeren is zonder afbreuk te doen aan het uiterlijk van het voertuig. Hij voldoet aan de huidige Europese normen en is water- en stofbestendig.

Al met al is de Horpol LED bovenlicht een verstandige keuze voor bestuurders die een hoogwaardig, duurzaam en functioneel product willen dat het parkeren op de weg gemakkelijker en veiliger maakt.

FG2724LDCC

Gegevensblad

Couleur
Rood
Wit
Montageafmetingen
Links
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
korte

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk