Horpol driekleurig doorrijlicht kort gebogen links

Driekleurig Zweeds verkeerslicht van Horpol, ook bekend als Viking Led of Bouliche

Dit hangende verkeerslicht van Horpol heeft drie kleuren: wit, oranje en rood

Deze Horpol bouliche staat op een korte gebogen steun

Dit Deense Horpol licht heeft een spanning van 12-24v

Het Horpol hanglicht is aan de rechterkant gemonteerd

Dit Horpol driekleuren doorrijlicht is typegoedgekeurd

FG2180LD
€ 16,67
€ 16,67 € 13,78
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 16 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 16 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,16.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol driekleurig doorrijlicht kort gebogen RECHTS BOUT

De doorrijlicht van Horpol is een kwaliteitsproduct dat is ontworpen om te voldoen aan de strenge normen voor voertuigveiligheid en zichtbaarheid. Het is uitgerust met zes ultraheldere light-emitting diodes (LED's) die een helder rood licht produceren om optimale zichtbaarheid in alle omstandigheden te garanderen.

De Horpol zwaailicht is eenvoudig te installeren op vrachtwagens, aanhangers en auto's dankzij het compacte, aerodynamische ontwerp en de robuuste structuur. Bovendien is de lamp bestand tegen weersinvloeden en trillingen, wat zorgt voor een betrouwbaar, langdurig gebruik onder alle omstandigheden.

In overeenstemming met de Europese verkeersveiligheidsnormen biedt de doorrijverlichting van Horpol een verbeterde verkeersveiligheid. Het driekleurige ontwerp en het compacte formaat maken het een ideale keuze voor transportprofessionals en veiligheidsbewuste particulieren.

Kortom, de driekleurige hanglamp van Horpol is een kwaliteitsproduct met ultraheldere LED's dat eenvoudig te installeren en duurzaam is en voldoet aan de Europese verkeersveiligheidsnormen. Het zorgt voor maximale zichtbaarheid en veiligheid voor alle soorten voertuigen.

FG2180LD

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Certificering
E20
Montageafmetingen
Wet
Marque
Horpol
ondersteuning voor broodjes
korte

Klanten die dit product kochten, kochten ook: