Was wit vierkant positielicht

was wit vierkant breedtelicht

Dit vierkante Was positielicht heeft een transparante lens en witte LED's

De afmetingen van het vierkante positielicht zijn:

  1. Lengte: 54mm
  2. Hoogte: 54mm
  3. Diepte: 8mm

FG0985W122
€ 15,48
€ 15,48 € 12,79
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 15 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 15 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,15.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was vierkant wit breedtelicht

Het witte breedtelicht van WAS is een product van topkwaliteit dat is ontworpen voor optimale zichtbaarheid en meer veiligheid op de weg. Dit witte breedtelicht is speciaal ontworpen voor bedrijfsvoertuigen, vrachtwagens en aanhangwagens.

Met zijn elegante, moderne design voegt dit witte breedtelicht een esthetische toets toe aan elk type voertuig. Het is voorzien van een heldere lens die het licht gelijkmatig verspreidt, voor maximale zichtbaarheid in alle omstandigheden.

De geavanceerde technologie die in dit positielicht is gebruikt, garandeert betrouwbare, langdurige prestaties. Het is uitgerust met LED's van hoge kwaliteit, die een uitzonderlijke helderheid en lange levensduur bieden.

Dit witte breedtelicht is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het wordt geleverd met de benodigde montagebeugels en is compatibel met standaard elektrische systemen van voertuigen. Bovendien voldoet het aan de strengste veiligheidsnormen, waardoor het een betrouwbare keuze is voor professionals in de auto-industrie.

Samengevat is het witte breedtelicht van WAS een ideale keuze voor wie op zoek is naar superieure lichtkwaliteit, uitzonderlijke duurzaamheid en moderne esthetiek. Het zorgt voor optimale zichtbaarheid op de weg, voor meer veiligheid en gemoedsrust onderweg.

FG0985W122

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
12

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk