Was positie licht rood vierkant rode lens

Was rood vierkant positielicht met rode lens

Het rode vierkante positielicht met rode lens van WAS is een compact verlichtingsapparaat dat is ontworpen voor gebruik als positielicht op voertuigen. Het heeft een rode lens die een uitstekende zichtbaarheid garandeert, zelfs bij weinig licht.

Het positielicht heeft een vierkante vorm, waardoor het zich onderscheidt van traditionele ronde positielichten. Deze vorm geeft het een modern, aantrekkelijk uiterlijk en zorgt voor een gelijkmatige lichtverdeling.

Het WAS positielicht is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het zeer duurzaam is en bestand tegen zware omgevingsomstandigheden. Het is ontworpen voor eenvoudige installatie en gebruik en biedt een praktische oplossing voor verschillende soorten voertuigen.

Dankzij de speciaal ontworpen rode lens zorgt dit positielicht voor optimale zichtbaarheid overdag en 's nachts, waardoor de aanwezigheid van het voertuig duidelijk wordt gesignaleerd aan andere weggebruikers. Het voldoet aan de huidige veiligheidsnormen en helpt de algemene verkeersveiligheid te verbeteren.

Kortom, het vierkante rode positielicht met rode lens van WAS is een betrouwbaar, krachtig verlichtingssysteem dat de zichtbaarheid van voertuigen verbetert. Het moderne ontwerp, de eenvoudige installatie en de robuustheid maken het een ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een positielicht van topkwaliteit.

FG0987KRW122
€ 16,95
€ 16,95 € 14,01
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 16 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 16 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,16.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was rood vierkant positielicht

Het Was rood markeringslicht heeft een rode lens en rode LED's

Het witte vierkante positielicht heeft een kabelaansluiting

de afmetingen zijn

  1. Lengte: 54mm
  2. hoogte: 54mm
  3. Diepte: 8mm
FG0987KRW122

Gegevensblad

Couleur
Rood
aantal leds
12

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk