Was oranje vierkant positielicht

was oranje vierkant zijmarkeringslicht

Dit vierkante Was zijmarkeringslicht heeft een transparante lens en oranje LED's

De afmetingen van het vierkante zijmarkeringslicht zijn:

  1. Lengte: 54mm
  2. Hoogte: 54mm
  3. Diepte: 8mm
FG0983W122
€ 15,48
€ 15,48 € 12,79
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 15 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 15 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,15.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was oranje vierkante zijmarkeringslicht

De oranje zijmarkeringsverlichting van WAS is een hoogwaardig verlichtingsapparaat dat is ontworpen om maximale zichtbaarheid en veiligheid aan de zijkanten van voertuigen te garanderen. Deze zijmarkeringslamp heeft een compact, elegant ontwerp en geavanceerde functionaliteit.

Uitgerust met de nieuwste verlichtingstechnologie biedt deze oranje zijmarkeringslamp een opmerkelijke lichtsterkte, waardoor andere weggebruikers je gemakkelijk kunnen zien, zelfs bij weinig licht. De fel oranje kleur is speciaal ontworpen voor onmiddellijke herkenning en om de aanwezigheid van het voertuig aan de zijkant aan te geven.

Dankzij de robuuste constructie en schokbestendigheid is deze zijmarkeringslamp uiterst duurzaam en betrouwbaar, en gaat hij lang mee, zelfs in zware omstandigheden. Het is ook waterdicht, waardoor het geschikt is voor buitengebruik in alle weersomstandigheden.

De installatie van deze zijmarkeringsverlichting is snel en eenvoudig dankzij het praktische bevestigingssysteem. Bovendien is het compatibel met een breed scala aan voertuigen, waaronder vrachtwagens, aanhangwagens, bestelwagens en elk ander type bedrijfsvoertuig.

Als je kiest voor het oranje zijmarkeringslicht van WAS, krijg je een product van topkwaliteit dat voldoet aan de strengste veiligheidsnormen. Het verbetert de zichtbaarheid van je voertuig aan de zijkant aanzienlijk, waardoor het risico op ongevallen afneemt en je veiliger rijdt op de weg.

FG0983W122

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
12

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk