Was vierkant rood positielicht heldere lens

Was rood vierkant positielicht

Het Was rood positielicht heeft een kleurloze lens en rode LED's

Het rode vierkante positielicht heeft een kabelaansluiting

de afmetingen zijn

  1. Lengte: 54mm
  2. hoogte: 54mm
  3. Diepte: 8mm
FG0987W122
€ 16,95
€ 16,95 € 14,01
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 16 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 16 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,16.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was rood vierkant positielicht met heldere lens

Het rode vierkante positielicht met heldere lens van Was is een essentieel element om de zichtbaarheid en veiligheid op de weg te garanderen. Dit positielicht is ontworpen met behulp van geavanceerde technologie en combineert functionaliteit en esthetiek.

De vierkante vorm geeft het een opvallende, moderne uitstraling. De robuuste, slijtvaste behuizing is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en bescherming tegen de elementen garanderen.

De heldere lens op dit positielicht zorgt voor een optimale lichtverspreiding, waardoor je een helder en scherp zicht hebt. Dankzij de hoge lichtsterkte is deze positielamp gemakkelijk te zien, zelfs bij weinig licht of slecht zicht.

Deze positielicht is voorzien van geavanceerde LED-technologie, waardoor een laag energieverbruik wordt gegarandeerd terwijl de lichtopbrengst uitzonderlijk is. LED's staan bekend om hun lange levensduur, waardoor je jarenlang plezier hebt van deze positielamp zonder dat je je zorgen hoeft te maken over regelmatige vervanging.

Dit model Was positielicht is ontworpen voor eenvoudige installatie, met beugels voor verschillende voertuigen. Het voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, biedt totale betrouwbaarheid en is in overeenstemming met de huidige regelgeving.

Al met al is de Was rode vierkante markeringslamp met heldere lens een ideale keuze voor wie op zoek is naar verlichting van hoge kwaliteit, een stijlvol ontwerp en betrouwbare prestaties. Het is ontworpen om de veiligheid op de weg te verbeteren en tegelijkertijd een esthetisch tintje aan je voertuig toe te voegen.

FG0987W122

Gegevensblad

Couleur
Rood
aantal leds
12

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk