Was positielicht vierkant wit heldere lens

Was wit vierkant positielicht

Het Was rood positielicht heeft een kleurloze lens en witte LED's

Het witte vierkante positielicht heeft een kabelaansluiting

de afmetingen zijn

  1. Lengte: 54mm
  2. hoogte: 54mm
  3. Diepte: 8mm
FG0988W122
€ 14,83
€ 14,83 € 12,26
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 14 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 14 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,14.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was wit vierkant positielicht heldere lens

Het witte vierkante positielicht van WAS is een hoogwaardig armatuur dat is ontworpen om optimale zichtbaarheid en veiligheid op de weg te bieden. Dit positielicht heeft een elegante vierkante vorm en een helder witte afwerking, waardoor het een moderne en aantrekkelijke uitstraling heeft.

Dankzij de geavanceerde technologie biedt dit positielicht een uitzonderlijke lichtsterkte, zodat je zelfs bij weinig licht goed zichtbaar bent. Dankzij het robuuste, duurzame ontwerp is het bestand tegen schokken, trillingen en zware omgevingsomstandigheden, waardoor het in alle situaties betrouwbare en consistente prestaties levert.

De witte vierkante markeringsverlichting van WAS heeft een eenvoudige en veelzijdige installatie, waardoor het een ideale keuze is voor een verscheidenheid aan voertuigen, zoals vrachtwagens, aanhangwagens en bouwvoertuigen. De lamp voldoet ook aan de strengste veiligheidsnormen, wat gebruikers extra gemoedsrust geeft.

Of het nu voor dagelijks gebruik op de weg is of in veeleisende professionele omgevingen, deze witte vierkante markeringslamp van WAS is een betrouwbare, hoogwaardige keuze. Het combineert stijl, functionaliteit en duurzaamheid om te voldoen aan de behoeften van veiligheids- en zichtbaarheidsbewuste bestuurders.

FG0988W122

Gegevensblad

Couleur
Wit
aantal leds
12

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk