Was positielicht vierkant rood transparante lens

Was rood vierkant positielicht

Het Was rood positielicht heeft een transparante lens en rode LED's

Het rode vierkante positielicht heeft een kabelaansluiting

de afmetingen zijn

  1. Lengte: 54mm
  2. hoogte: 54mm
  3. Diepte: 8mm
FG0984W122
€ 15,48
€ 15,48 € 12,79
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 15 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 15 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,15.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Was rood vierkant markeringslicht

De rode vierkante markeringslamp van Was is de perfecte keuze om de zichtbaarheid en veiligheid van je voertuig te verbeteren. Dit positielicht is ontworpen met moderne esthetiek en geavanceerde functies en voldoet aan de normen en voorschriften voor verkeersveiligheid.

Dit vierkante rode positielicht heeft een stevige, weerbestendige behuizing en is speciaal ontworpen voor buitengebruik. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het uitzonderlijk duurzaam is.

De lichtintensiteit van het positielicht is opmerkelijk en zorgt voor een betere zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht. Dankzij de heldere, rode lens straalt het een scherpe, goed gedefinieerde lichtstraal uit, zodat andere bestuurders je voertuig snel en gemakkelijk kunnen zien.

Deze vierkante rode markeringslamp is ook zeer veelzijdig. Hij kan op verschillende voertuigen worden gebruikt, waaronder vrachtwagens, aanhangers, caravans en bedrijfsvoertuigen. Hij kan eenvoudig en veilig worden gemonteerd dankzij de geïntegreerde bevestigingen, waardoor een snelle en handige installatie mogelijk is.

Kortom, de Was red square marker light is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige, duurzame en krachtige lichtsignaaloplossing. Met zijn moderne design, eenvoudige installatie en verbeterde zichtbaarheid draagt hij bij aan veiliger rijden op de weg.

FG0984W122

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/24V
Montageafmetingen
Universeel
aantal leds
12

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk