Vision X Led XPR Halo 46" 1150mm wit

xPR-S halo ledbar van Vision X met witte stand

Dankzij de verbeterde Iris Reflector technologie is de XPR Halo led bar de helderste led bar op de markt

De spotbundel wordt aangedreven door 10W CREE LED's en biedt meer dan 100lm per watt. De XPR Halo 46" LED bar van Vision X produceert een lichtstroom van 18127lm

De voordelen van de XPR-S Halo Ledbar van Vision X:

  1. verbeterde irisreflectortechnologie voor een grotere afstand
  2. Ultieme afstandsbundel
  3. Halo achtergrondverlichting overdag
  4. Dubbele montagebeugel
  5. Plug-and-play harnas met relais en tuimelschakelaar inbegrepen

De afmetingen van de XPR Halo LED-lichtbalk zijn:

  1. Lengte: 1150mm
  2. Hoogte: 95 mm
  3. Diepte: 81mm
RLH24M
€ 1.419,28
€ 1.419,28 € 1.172,96
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 1419 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 1419 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 14,19.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X XPR Halo 46" 1150mm positie witte LED stripverlichting

De XPR Halo LED stripverlichting van Vision X is een must voor wie op zoek is naar verlichting van topkwaliteit. Het biedt een geavanceerd ontwerp, uitzonderlijke prestaties en ongeëvenaarde betrouwbaarheid. Deze LED stripverlichting is ontworpen om trillingen, schokken en zware weersomstandigheden te weerstaan.

Dankzij de verbeterde Iris reflectortechnologie is de Vision X XPR Halo LED bar de helderste op de markt. Dankzij de 10W Cree LED's levert hij meer dan 100 lumen per watt. Deze LED bar is speciaal ontworpen om zichtbaarheid over grote afstanden te bieden, zelfs bij hoge snelheden. Dankzij de kantelbare reflectoren kunnen de LED's aan de uiteinden kantelen, waardoor een gemengde of gecombineerde lichtbundel ontstaat en de lichtverspreiding wordt verbeterd voor een betere zichtbaarheid.

Bovendien is de XPR Halo LED strip voorzien van Halo achtergrondverlichting, die onafhankelijk werkt op zijn eigen aparte circuit. Je kunt deze eenvoudig inschakelen door de Halo-kabel aan te sluiten op een 12V voedingsbron, voor extra stijl of voor gebruik als parkeerlicht.

Deze LED-strip wordt geleverd met twee montagemogelijkheden: standaard vleugelbeugels voor maximale breedte en gepatenteerde voetbeugels die volledig horizontaal verstelbaar zijn, zodat je ze eenvoudig kunt aanpassen aan reeds bestaande montagegaten.

De Vision XPR-S Halo LED strip maakt gebruik van de kracht van elke naar voren gerichte Iris reflector om een bundel met maximale intensiteit te projecteren over een ongeëvenaarde afstand tot het brandpunt.

Kortom, de Vision X Halo XPR LED stripverlichting biedt prestaties, duurzaamheid en stijl. Of je nu een buitensport liefhebber bent of een professional die betrouwbare verlichting nodig heeft, deze schijnwerper is een must-have keuze. Met zijn geavanceerde functies en stijlvolle ontwerp is dit een van de beste opties op de markt van LED schijnwerpers.

RLH24M

Gegevensblad

IP
IP 68
Couleur
Wit
Kleur positie
Wit
Spanning
11-32V
Lengte
1150 mm
Lumen
18127lm
Positie
Ja
Theoretisch Lumen
25986lm
Diepte
80 mm
Hoogte met steun
95.5mm
Gekleurde lens
Clair
materiële ondersteuning
aluminium
lensmaterialen
polycarbonaat
e goedgekeurd
ja
stroom
240W
Revêtement
6000
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk