Vision X Led XPR Halo 25" 611mm oranje giek

xPR-S halo ledbar van Vision X met oranje stand

De XPR Halo LED bar met verbeterde Iris Reflector technologie is de helderste LED bar op de markt

De spotbundel wordt aangedreven door 10W CREE LED's en biedt meer dan 100lm per watt.25" XPR Halo LED bar van Vision X produceert een lichtstroom van 9064lm

De voordelen van de XPR-S Halo Ledbar van Vision X:

  1. verbeterde irisreflectortechnologie voor een grotere afstand
  2. Ultieme afstandsbundel
  3. Halo achtergrondverlichting overdag
  4. Dubbele montagebeugel
  5. Plug-and-play harnas met relais en tuimelschakelaar inbegrepen

De afmetingen van de XPR Halo LED-lichtbalk zijn:

  1. Lengte: 611mm
  2. Hoogte: 95 mm
  3. Diepte: 81mm
RLH12MSY
€ 782,00
€ 782,00 € 646,28
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 782 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 782 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 7,82.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X XPR Halo 25" LED stripverlichting 611mm lens Geel

De XPR Halo LED stripverlichting van Vision X is een onmisbare keuze voor wie op zoek is naar verlichting van hoge kwaliteit. Deze LED stripverlichting verlegt de grenzen van verlichting dankzij het geavanceerde ontwerp en de uitzonderlijke prestaties, terwijl het een ongeëvenaarde betrouwbaarheid biedt. De robuuste, duurzame constructie betekent dat hij bestand is tegen trillingen, schokken en de zwaarste weersomstandigheden.

Vision X's XPR Halo LED bar heeft verbeterde Iris reflectortechnologie, waardoor het de helderste LED bar op de markt is. Elke 10W Cree LED levert meer dan 100 lumen per watt. Ontworpen om de zichtbaarheid te behouden over lange afstanden bij hoge snelheden, maakt deze balk gebruik van kantelbare reflectoren waardoor de 3 LED's aan elk uiteinde kunnen kantelen om een gemengde of gecombineerde lichtbundel te creëren, waardoor de lichtverspreiding toeneemt en de zichtbaarheid verbetert.

De XPR Halo LED strip is ook uitgerust met een Halo achtergrondverlichtingsfunctie die onafhankelijk kan worden ingeschakeld dankzij een eigen apart circuit. Je kunt hem eenvoudig installeren op elke 12V voedingsbron voor extra stijl of gebruiken als accessoire parkeerlicht.

De Vision X XPR-S Halo LED-bar wordt geleverd met twee montageopties: standaard vleugelbeugels met einddop voor installatie op maximale breedte en gepatenteerde voetbeugels die aan de onderkant van de lichtbalk worden bevestigd met volledige horizontale afstelling, zodat je ze eenvoudig kunt aanpassen aan reeds bestaande montagegaten.

Dankzij de kracht van elke naar voren gerichte Iris reflector projecteert de Vision X XPR-S Halo LED stripverlichting een lichtbundel met maximale intensiteit en afstand op het brandpunt.

Kortom, de Vision X XPR Halo LED stripverlichting biedt de perfecte combinatie van prestaties, duurzaamheid en stijl. Of je nu een liefhebber bent van buitenavonturen of een professional die betrouwbare verlichting nodig heeft, deze lamp is een onmisbare keuze. Met zijn geavanceerde functies en stijlvolle ontwerp is het een van de beste opties op de markt van LED schijnwerpers.

RLH12MSY

Gegevensblad

IP
IP 68
Couleur
Wit
Kleur positie
Oranje
Spanning
11-32V
Lengte
611 mm
Lumen
9064lm
Positie
Ja
Theoretisch Lumen
12948lm
Diepte
80 mm
Hoogte met steun
95.5mm
Gekleurde lens
3
materiële ondersteuning
aluminium
lensmaterialen
polycarbonaat
e goedgekeurd
ja
stroom
120W
Revêtement
6000
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk