Vision X Led schans XPR Halo 19" 476mm oranje

xPR-S halo ledbar van Vision X met oranje stand

Dankzij de verbeterde Iris Reflector technologie is de XPR Halo led bar de helderste led bar op de markt

De spotbundel wordt aangedreven door 10W CREE LED's en biedt meer dan 100lm per watt

De voordelen van de XPR-S Halo LED bar van Vision X:

  1. verbeterde irisreflectortechnologie voor een grotere afstand
  2. Spotbundel met ultieme afstand
  3. Halo achtergrondverlichting overdag
  4. Dubbele montagebeugel
  5. Plug-and-play harnas met relais en tuimelschakelaar inbegrepen

De afmetingen van de XPR Halo LED-lichtbalk zijn:

  1. Lengte: 476mm
  2. Hoogte: 95 mm
  3. Diepte: 81 mm
RLH9MSY
€ 655,35
€ 655,35 € 541,61
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 655 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 655 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 6,55.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X XPR Halo 19" 476mm LED strip licht Oranje positie

De XPR Halo LED stripverlichting van Vision X is een must-have keuze voor fans van hoogwaardige verlichting. Met zijn geavanceerde ontwerp en uitzonderlijke prestaties verlegt deze LED strip light de grenzen van verlichting en biedt tegelijkertijd ongeëvenaarde betrouwbaarheid. Dankzij de robuuste en duurzame constructie is deze LED strip light ontworpen om trillingen, schokken en de zwaarste weersomstandigheden te weerstaan.

Dankzij de verbeterde Iris reflectortechnologie is deze Vision X LED bar de helderste op de markt met zijn 10W Cree LED's die meer dan 100 lumen per watt leveren. De XPR Halo LED bar is ontworpen om zichtbaarheid te behouden over lange afstanden bij hoge snelheden. Hij maakt gebruik van kantelbare reflectoren waardoor de 3 LED's aan elk uiteinde kunnen kantelen om een gemengde of gecombineerde lichtbundel te creëren. Door de lichtverspreiding te vergroten, zorgen de kantelbare bundels voor meer zichtbaarheid.

De HPR-S-ledstang van Vision X produceert licht over een ongeëvenaarde afstand

Deze XPR Halo ledbar heeft Halo achtergrondverlichting die onafhankelijk werkt op zijn eigen aparte circuit. Sluit de Halo-kabel gewoon aan op een 12v-stroombron om hem in te schakelen voor extra stijl of gebruik hem als accessoireparkeerlicht

De XPR-S Halo Led Bar wordt geleverd met twee montagemogelijkheden: met de standaard vleugelbeugels aan het uiteinde kan de bar op maximale breedte worden gemonteerd, terwijl onze gepatenteerde voetbeugels onder de lichtbalk passen met volledige horizontale afstelling, zodat u ze gemakkelijk kunt verschuiven om ze aan te laten sluiten op reeds bestaande montagegaten.

Vision X's XPR-S Halo LED stripverlichting benut de kracht van elke naar voren gerichte irisreflector om de lichtbundel met maximale intensiteit en afstand op het brandpunt te projecteren

De XPR Halo LED stripverlichting van Vision X is een must voor iedereen die op zoek is naar verlichting van hoge kwaliteit. Met zijn geavanceerde ontwerp en uitzonderlijke prestaties verlegt deze LED stripverlichting de grenzen van verlichting en biedt tegelijkertijd ongeëvenaarde betrouwbaarheid

Kortom, de XPR Halo LED stripverlichting van Vision X combineert prestaties, duurzaamheid en stijl. Of je nu een outdoor-avonturier bent of een professional die betrouwbare verlichting nodig heeft, deze strip is een must-have keuze. Met zijn geavanceerde functies en stijlvolle ontwerp is dit een van de beste opties op de markt van LED schijnwerpers.

RLH9MSY

Gegevensblad

IP
IP 68
Couleur
Wit
Kleur positie
Oranje
Spanning
11-32V
Lengte
476 mm
Lumen
6798lm
Positie
Ja
Theoretisch Lumen
9711lm
Diepte
80 mm
Hoogte met steun
95.5mm
Gekleurde lens
3
materiële ondersteuning
aluminium
lensmaterialen
polycarbonaat
e goedgekeurd
ja
stroom
90W
Revêtement
6000
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk