Vision X Led schans XPR Halo 30" 746mm oranje

xPR-S halo ledbar van Vision X met oranje stand

Dankzij de verbeterde Iris Reflector technologie is de XPR Halo led bar de helderste led bar op de markt

De spotbundel wordt aangedreven door 10W CREE LED's en biedt meer dan 100lm per watt. 30" XPR Halo LED bar van Vision X produceert een lichtstroom van 11330lm

De voordelen van de XPR-S Halo Ledbar van Vision X:

  1. verbeterde irisreflectortechnologie voor een grotere afstand
  2. Ultieme afstandsbundel
  3. Halo achtergrondverlichting overdag
  4. Dubbele montagebeugel
  5. Plug-and-play harnas met relais en tuimelschakelaar inbegrepen

De afmetingen van de XPR Halo LED-lichtbalk zijn:

  1. Lengte: 746mm
  2. Hoogte: 95 mm
  3. Diepte: 81mm
RLH15MSY
€ 941,32
€ 941,32 € 777,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 941 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 941 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 9,41.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X XPR Halo 30" 746mm LED strip licht Oranje positie

De XPR Halo LED stripverlichting van Vision X is een uitstekende optie voor wie op zoek is naar verlichting van superieure kwaliteit. De lamp is ontworpen met geavanceerde technologie voor uitzonderlijke prestaties en ongeëvenaarde betrouwbaarheid. De robuuste en duurzame constructie betekent dat hij bestand is tegen trillingen, schokken en de zwaarste weersomstandigheden, waardoor hij ideaal is voor rijden in extreme weersomstandigheden.

De XPR Halo LED stripverlichting is voorzien van verbeterde Iris reflectortechnologie, waardoor het de helderste op de markt is met 10W Cree LED's die meer dan 100 lumen per watt leveren. De lamp is ontworpen om zichtbaarheid te behouden over lange afstanden bij hoge snelheden en dankzij de kantelbare reflectoren kunnen de LED's een gemengde of gecombineerde lichtbundel creëren voor een optimale lichtverdeling.

De Halo achtergrondverlichtingsfunctie is een ander voordeel van deze XPR Halo LED-bar, die kan worden gebruikt voor extra stijl of als parkeerlicht. De XPR-S Halo LED bar wordt geleverd met twee montage-opties, met standaard eindkap vleugelbeugels die maximale breedte mogelijk maken, terwijl gepatenteerde voetbeugels volledige horizontale aanpassing bieden aan reeds bestaande montagegaten.

Samengevat is de Vision X XPR Halo LED stripverlichting een uitstekende optie voor wie op zoek is naar superieure verlichting, met toonaangevende prestaties, ongeëvenaarde betrouwbaarheid en een stijlvol ontwerp. Het is ideaal voor liefhebbers van outdooravonturen en professionals die betrouwbare verlichting nodig hebben, waardoor het een van de beste opties op de markt van LED schijnwerpers is.

RLH15MSY

Gegevensblad

IP
IP 68
Couleur
Wit
Kleur positie
Oranje
Spanning
11-32V
Lengte
746 mm
Lumen
11330lm
Positie
Ja
Theoretisch Lumen
16185lm
Diepte
80 mm
Hoogte met steun
95.5mm
Gekleurde lens
3
materiële ondersteuning
aluminium
lensmaterialen
polycarbonaat
e goedgekeurd
ja
stroom
150W
Revêtement
6000
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk