Vision X Led XPR Halo 30" 746mm wit

xPR-S halo ledbar van Vision X met witte stand

Dankzij de verbeterde Iris Reflector technologie is de XPR Halo led bar de helderste led bar op de markt

De spotbundel wordt aangedreven door 10W CREE LED's en biedt meer dan 100lm per watt. De XPR Halo 30" Ledbar van Vision X produceert een lichtstroom van 11330lm

De voordelen van de XPR-S Halo Ledbar van Vision X:

  1. verbeterde irisreflectortechnologie voor een grotere afstand
  2. Ultieme afstandsbundel
  3. Halo achtergrondverlichting overdag
  4. Dubbele montagebeugel
  5. Plug-and-play harnas met relais en tuimelschakelaar inbegrepen

De afmetingen van de XPR Halo LED-lichtbalk zijn:

  1. Lengte: 746mm
  2. Hoogte: 95 mm
  3. Diepte: 81mm
RLH15M
€ 941,32
€ 941,32 € 777,95
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 941 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 941 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 9,41.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X XPR Halo 30" 746mm witte LED stripverlichting

De XPR Halo LED stripverlichting van Vision X is een must-have optie voor wie op zoek is naar verlichting van superieure kwaliteit. Dankzij het geavanceerde ontwerp en de uitzonderlijke prestaties verlegt deze LED stripverlichting de grenzen van verlichting en biedt tegelijkertijd ongeëvenaarde betrouwbaarheid. Dankzij de robuuste, duurzame constructie is de lamp bestand tegen trillingen, schokken en de zwaarste weersomstandigheden.

Het speciale kenmerk van Vision X's XPR Halo LED bar is de verbeterde Iris reflector technologie, waardoor het de helderste LED bar op de markt is. Met zijn 10W Cree LED's die meer dan 100 lumen per watt bieden, zorgt hij voor optimale zichtbaarheid over lange afstanden bij hoge snelheden. De kantelbare reflectoren zorgen ervoor dat de 3 LED's aan elk uiteinde kunnen kantelen om een gemengde of gecombineerde lichtbundel te creëren, waardoor de lichtverspreiding toeneemt en de zichtbaarheid verbetert.

Bovendien is deze XPR Halo LED strip uitgerust met de Halo achtergrondverlichtingsfunctie, die onafhankelijk werkt op zijn eigen aparte circuit. U kunt de Halo-draad eenvoudig aansluiten op een 12 V voedingsbron om hem in te schakelen, een vleugje stijl toe te voegen of hem als accessoire parkeerverlichting te gebruiken.

De XPR-S Halo Led Ramp biedt ook twee montagemogelijkheden: standaard vleugelbeugels voor maximale breedte en gepatenteerde voetbeugels die onder de lichtbalk passen met volledige horizontale afstelling, zodat ze eenvoudig kunnen worden aangepast aan reeds bestaande montagegaten.

Door gebruik te maken van de kracht van elke naar voren gerichte irisreflector projecteert de Vision X XPR-S Halo LED stripverlichting de lichtbundel met maximale intensiteit en afstand op het brandpunt.

Kortom, de Vision X Halo XPR LED stripverlichting biedt de perfecte combinatie van prestaties, duurzaamheid en stijl. Of je nu een liefhebber bent van buitenavonturen of een professional die betrouwbare verlichting nodig heeft, deze lamp is de perfecte keuze. Met zijn geavanceerde functies en stijlvolle ontwerp is het een van de beste opties op de markt van LED schijnwerpers.

RLH15M

Gegevensblad

IP
IP 68
Couleur
Wit
Kleur positie
Wit
Spanning
11-32V
Lengte
746 mm
Lumen
11330lm
Positie
Ja
Theoretisch Lumen
16185lm
Diepte
80 mm
Hoogte met steun
95.5mm
Gekleurde lens
Clair
materiële ondersteuning
aluminium
lensmaterialen
polycarbonaat
e goedgekeurd
ja
stroom
150W
Revêtement
6000
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk