Vision X Led schans XPR Halo 40" 1016mm wit

xPR-S halo ledbar van Vision X met witte stand

Dankzij de verbeterde Iris Reflector technologie is de XPR Halo led bar de helderste led bar op de markt

De spotbundel wordt aangedreven door 10W CREE LED's en biedt meer dan 100lm per watt. De XPR Halo 40" Ledbar van Vision X produceert een lichtstroom van 15861lm

De voordelen van de XPR-S Halo Ledbar van Vision X:

  1. verbeterde irisreflectortechnologie voor een grotere afstand
  2. Ultieme afstandsbundel
  3. Halo achtergrondverlichting overdag
  4. Dubbele montagebeugel
  5. Plug-and-play harnas met relais en tuimelschakelaar inbegrepen

De afmetingen van de XPR Halo LED-lichtbalk zijn:

  1. Lengte: 1016mm
  2. Hoogte: 95 mm
  3. Diepte: 81mm
RLH21M
€ 1.259,96
€ 1.259,96 € 1.041,29
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 1259 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 1259 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 12,59.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Vision X XPR Halo 40" LED strip licht 1016mm positie wit

De XPR Halo LED stripverlichting van Vision X is een must-have keuze voor wie op zoek is naar verlichting van superieure kwaliteit. Met zijn geavanceerde ontwerp en uitzonderlijke prestaties verlegt deze LED stripverlichting de grenzen van verlichting en garandeert tegelijkertijd ongeëvenaarde betrouwbaarheid. De robuuste, duurzame constructie betekent dat hij bestand is tegen trillingen, schokken en de zwaarste weersomstandigheden.

Deze XPR Halo LED stripverlichting van Vision X is voorzien van verbeterde Iris reflectortechnologie, waardoor het de helderste op de markt is dankzij de 10W Cree LED's die meer dan 100 lumen per watt bieden. De lamp is ontworpen voor zichtbaarheid op lange afstand bij hoge snelheden en maakt gebruik van kantelbare reflectoren waardoor de 3 LED's aan elk uiteinde kunnen kantelen om een gemengde of gecombineerde lichtbundel te creëren. Deze functie verhoogt de lichtverspreiding en verbetert de zichtbaarheid.

De XPR Halo LED stripverlichting heeft ook de Halo achtergrondverlichtingsfunctie, die onafhankelijk werkt op zijn eigen aparte circuit. De Halo draad kan worden ingeschakeld door deze aan te sluiten op elke 12V stroombron, waardoor stijl wordt toegevoegd of als accessoire kan dienen als parkeerlicht.

Deze XPR Halo LED-lichtbalk wordt geleverd met twee montagemogelijkheden: standaard vleugelbeugels met einddop maken montage op maximale breedte mogelijk, terwijl onze gepatenteerde voetbeugels onder de lichtbalk passen met volledige horizontale afstelling, zodat u ze eenvoudig kunt aanpassen aan reeds bestaande montagegaten.

Dankzij het gebruik van elke naar voren gerichte Iris reflector, projecteert de Vision X XPR Halo LED strip een bundel met maximale intensiteit en afstand op het brandpunt.

Kortom, de Vision X Halo XPR LED stripverlichting biedt uitzonderlijke prestaties, een uitstekende duurzaamheid en een stijlvol uiterlijk. Of je nu een buitensport liefhebber bent of een professional die betrouwbare verlichting nodig heeft, deze lichtbalk is een must-have keuze. Met zijn geavanceerde functies en opvallende ontwerp is het een van de beste opties op de markt van LED schijnwerpers.

RLH21M

Gegevensblad

IP
IP 68
Couleur
Wit
Kleur positie
Wit
Spanning
11-32V
Lengte
1016 mm
Lumen
15861lm
Positie
Ja
Theoretisch Lumen
22659lm
Diepte
80 mm
Hoogte met steun
95.5mm
Gekleurde lens
Clair
materiële ondersteuning
aluminium
lensmaterialen
polycarbonaat
e goedgekeurd
ja
stroom
210W
Revêtement
6000
Marque
Visie X

Dit vind je misschien ook leuk