• We zijn vies!

Fristom multifunctioneel rond achterlicht 12-24v

Fristom rond multifunctioneel achterlicht 12-24v

Het ronde multifunctionele achterlicht van Fristom is een hoogwaardig achterlicht dat wordt aangeboden door Fristom. Het ronde multifunctionele achterlicht van Fristom is speciaal ontworpen voor een betere zichtbaarheid en veiligheid tijdens het rijden met uw voertuig. Dankzij de geavanceerde LED-technologie produceert het een briljante lichtsterkte en heldere kleur, waardoor andere bestuurders je gemakkelijk kunnen zien, zelfs bij weinig licht.

Het ronde multifunctionele achterlicht van Fristom is toonaangevend op het gebied van innovatie. De weerbestendige behuizing zorgt voor duurzaamheid op lange termijn en beschermt de interne componenten tegen water, stof en schade van buitenaf. Bovendien is het multifunctionele ronde achterlicht van Fristom voorzien van een efficiënt warmteafvoersysteem, wat zorgt voor een optimale werking en een lange levensduur van de LED's.

De installatie van het Fristom multifunctionele ronde achterlicht is eenvoudig dankzij het ergonomische ontwerp en de eenvoudig aan te sluiten elektrische aansluitingen. Het is compatibel met verschillende voertuigen en biedt een veelzijdige oplossing voor wie het uiterlijk en de veiligheid van zijn auto, vrachtwagen of motor wil verbeteren.

Samengevat is het ronde multifunctionele achterlicht van Fristom een ideale keuze voor wie op zoek is naar een achterlicht van hoge kwaliteit. Dankzij de briljante helderheid, uitzonderlijke duurzaamheid en eenvoudige installatie kun je met vertrouwen rijden, in de wetenschap dat je goed zichtbaar bent op de weg.

FR213FT
€ 42,40
€ 42,40 € 35,04
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 42 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 42 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,42.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Rond multifunctioneel achterlicht Fristom

Het ronde multifunctionele achterlicht van Fristom heeft 3 functies: positielicht, remlicht en dynamische richtingaanwijzer

Het ronde multifunctionele achterlicht van Fristom is bestand tegen stoten en mechanische schade

Het ronde achterlicht van Fristom maakt gebruik van een innovatieve positielichtfunctie die microkristallen imiteert, waardoor de illusie van een levend licht ontstaat wanneer het vanuit verschillende hoeken wordt bekeken

De afmetingen van het ronde multifunctionele achterlicht van Fristom zijn:

  1. Diameter: 140mm
  2. Diepte: 35 mm
  3. Het achterlicht is E9 en EMC goedgekeurd

FR213FT

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Certificering
E9
Montageafmetingen
Universeel
Stop
Ja
Positie
Ja
Vorm
Rond
type verbinding
kabel
e goedgekeurd
ja
indicator
ja
Marque
Fristom
nieuw
nieuw
nieuw
nieuw

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: