Fristom 2 LED wit rechthoekig positielicht

Fristom 2 LED rechthoekig positielicht, wit

Het 2 LED rechthoekig positielicht van Fristom is een hoogwaardige lamp die is ontworpen voor optimale zichtbaarheid en meer veiligheid op de weg. De 2 LED rechthoekige positielicht van Fristom is voorzien van geavanceerde LED-technologie, waardoor een uitzonderlijke helderheid en een lange levensduur worden gegarandeerd.

Het 2 LED rechthoekig positielicht van Fristom is een essentieel onderdeel van de voertuigsignalering en het 2 LED rechthoekig positielicht van Fristom onderscheidt zich door zijn ongeëvenaarde betrouwbaarheid en prestaties. Dankzij het robuuste ontwerp en de bestendigheid tegen de zwaarste weersomstandigheden is dit product perfect geschikt voor gebruik onder alle omstandigheden.

Het 2 LED rechthoekig parkeerlicht van Fristom is eenvoudig te installeren en compatibel met verschillende voertuigen. Of je nu een auto, vrachtwagen of motor hebt, het 2 LED rechthoekig parkeerlicht van Fristom past zich eenvoudig aan je voertuig aan voor naadloze integratie.

Naast de hoofdsignaalfunctie heeft het 2 LED rechthoekig positielicht van Fristom ook een aantrekkelijk, modern ontwerp dat een vleugje stijl toevoegt aan je voertuig. De compacte, elegante behuizing past perfect bij het algemene uiterlijk van uw auto, zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit.

Kortom, het 2 LED rechthoekige positielicht van Fristom is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardig, betrouwbaar en krachtig positielicht. Met zijn geavanceerde LED-technologie, eenvoudige installatie en aantrekkelijk design zal dit product aan al je verwachtingen voldoen op het gebied van veiligheid en stijl op de weg.

FG0015BFT
€ 7,67
€ 7,67 € 6,34
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 7 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 7 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,07.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Wit 2 LED rechthoekig positielicht van het merk Fristom

Het 2 LED rechthoekig positielicht van Fristom is slagvast

De afmetingen van het 2 LED rechthoekig positielicht van Fristom zijn:

  1. Lengte: 85mm
  2. Hoogte: 27mm
  3. Diepte: 11mm

Goedgekeurd voor E9

FG0015BFT

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12/24V
Certificering
E9
aantal leds
2

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: