Fristom 4 LED rechthoekig positielicht DONKER Wit

Fristom 4 Led rechthoekig positielicht DONKER Wit

Het fristom 4 Led positielicht is een hoogwaardige lamp die is ontworpen om de zichtbaarheid en veiligheid van je voertuig te verbeteren. Het fristom 4 Led positielicht is speciaal ontworpen voor aanhangwagens, auto's, tractoren, caravans en vrachtwagens.

Het fristom 4 Led donker positielicht is voorzien van de nieuwste LED-technologie en biedt een briljante helderheid en een lange levensduur. Het compacte, elegante ontwerp past perfect bij alle soorten voertuigen en voegt een vleugje moderniteit toe.

Het fristom Dark 4 Led positielicht is eenvoudig te installeren en heeft een stevig montagesysteem voor een veilige installatie. Bovendien is het waterdicht en weerbestendig, waardoor het geschikt is voor buitengebruik in verschillende weersomstandigheden.

De LED-technologie die wordt gebruikt in de 4 Led Dark parkeerverlichting van fristom garandeert een langere levensduur dan traditionele lampen, zodat je ze niet vaak hoeft te vervangen.

Op het gebied van veiligheid voldoet het fristom 4 Led Dark positielicht aan de strengste veiligheidsnormen, zodat je voertuig beter zichtbaar is voor andere bestuurders op de weg. Dit helpt het risico op ongevallen te verminderen en zorgt voor veiliger rijden.

Kortom, de 4 LED Dark-markeringslamp van Fristom is een markeringslamp van hoge kwaliteit die een uitzonderlijke helderheid, uitstekende duurzaamheid en eenvoudige installatie biedt. Met hun moderne design, weerbestendigheid en lage energieverbruik zijn ze de ideale keuze voor het verbeteren van de veiligheid en het uiterlijk van uw voertuig.

FG073BDARKFT
€ 9,99
€ 9,99 € 8,26
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 9 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 9 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,09.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

wit rechthoekig positielicht in Dark Knight van fristom Fristom

Het fristom 4 Led positielicht is een Dark model, wat betekent dat het een gerookte lens en een volledig zwarte afdekking heeft om een originele en elegante look voor het voertuig te creëren

Het Dark 4 Led-positielicht van Fristom is slagvast

Het Dark 4 led positielicht van Fristom creëert een unieke en elegante lichtemissie

De afmetingen van het Dark positielicht van Fristom zijn:

  1. Lengte: 84.2mm
  2. Hoogte: 27.7mm
  3. Diepte: 12.8mm

Het Dark 4 LED positielicht is verkrijgbaar in wit, rood en oranje

het Fristom positielicht is goedgekeurd voor E9

FG073BDARKFT

Gegevensblad

Couleur
Wit
aantal leds
4

Downloaden

FT073darkfichetechique

FT073darkfichetechique_nl

Downloaden (0)

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: