Horpol remlicht slank 6 Led

Horpol rood 6 LED remlicht

Het 6-LED remlicht van Horpol is een hoogwaardig product dat is ontworpen om optimale veiligheid te bieden aan bestuurders.

De afmetingen van dit Horpol LED remlicht zijn 133.8mmx 26.8mmx 14.33mm (LXHXP), waardoor het compact en eenvoudig te installeren is op je voertuig.

het is goedgekeurd voor gebruik op de weg.

FR2524LSD
€ 15,77
€ 15,77 € 13,03
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol slim 6 led remlicht

Het Horpol remlicht is een hoogwaardig product dat is ontworpen om bestuurders optimale veiligheid te bieden. Dankzij de geavanceerde technologie garandeert het een betere zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht.

Eenvoudig te installeren en compatibel met alle typen voertuigen

Met zijn compacte afmetingen van 133.8mm x 26.8mm x 14,3 cm is dit Horpol LED remlicht eenvoudig te installeren op je voertuig. Bovendien is het compatibel met alle soorten auto's en vrachtwagens en goedgekeurd voor gebruik op de weg.

Uitzonderlijke duurzaamheid voor langdurige besparingen

Het Horpol remlicht heeft een uitzonderlijk lange levensduur, waardoor het een kosteneffectieve keuze is voor bestuurders op de lange termijn. Bovendien is het zeer betrouwbaar en efficiënt en biedt het een hoogwaardige veiligheidsoplossing voor je voertuig.

Kortom, als je op zoek bent naar een krachtig LED remlicht dat eenvoudig te installeren is en compatibel is met alle soorten voertuigen, dan is het 6-LED remlicht van Horpol een verstandige keuze. Met zijn verbeterde zichtbaarheid, uitzonderlijke duurzaamheid en certificering voor gebruik op de weg, biedt het een betrouwbare en kosteneffectieve veiligheidsoplossing voor je auto of vrachtwagen.

FR2524LSD

Gegevensblad

IP
IP 68
Spanning
12/24V
Bedrijfstemperatuur
-30C tot + 50C

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk