Horpol remlicht slim 9 Led

Horpol 9 LED rood remlicht

Het 9 LED remlicht van Horpol is een kwaliteitsproduct dat is ontworpen om optimale veiligheid te bieden aan bestuurders.

Dit LED remlicht van Horpol meet 254mmx 24mmx 26.5mm (LXHXP), dus het is compact en gemakkelijk te installeren op je voertuig.

FR0563LSD
€ 16,18
€ 16,18 € 13,37
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 16 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 16 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,16.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Horpol slim 9 led remlicht

Het 9 led stoplicht van Horpol is een hoogwaardig product dat is ontworpen om bestuurders een betere zichtbaarheid te bieden. Dankzij de geavanceerde LED-technologie produceert het een helderder en intenser licht dan traditionele remlichten, zelfs bij weinig licht.

Eenvoudig te installeren en compatibel met een groot aantal voertuigen

Met zijn compacte afmetingen van 254 x 24 x 26,5 mm is het LSD-563 remlicht eenvoudig te installeren op je voertuig. Bovendien is het compatibel met een groot aantal auto's en vrachtwagens, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor bestuurders.

Uitzonderlijke duurzaamheid voor langdurig economisch gebruik

Het Horpol remlicht heeft een uitzonderlijk lange levensduur, waardoor het een voordelige keuze is voor bestuurders op de lange termijn. Dankzij de hoogwaardige LED-technologie heeft het ook een lager energieverbruik dan traditionele remlichten, waardoor op de lange termijn brandstofkosten worden bespaard.

Kortom, als je op zoek bent naar een krachtig LED remlicht dat eenvoudig te installeren is en compatibel is met een breed scala aan voertuigen, dan is het 9 LED remlicht van Horpol een verstandige keuze. Met zijn hoogwaardige LED-technologie, uitzonderlijke duurzaamheid en veelzijdige compatibiliteit biedt het een betrouwbare en kosteneffectieve veiligheidsoplossing voor je auto of vrachtwagen.

FR0563LSD

Gegevensblad

Spanning
12/24V
Montageafmetingen
centrum
Bedrijfstemperatuur
-30C tot + 50C

Downloaden

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: