Juluen B14 zwaailamp hoge mast heldere lens led oranje

Juluen B14 oranje zwaailamp

Het Juluen zwaailicht wordt gemonteerd op een paal en heeft een DIN AC aansluiting

De B14 zwaailamp heeft 8 oranje LED's en een heldere lens

De B14 zwaailamp is weer- en schokbestendig

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 142mm
  2. Hoogte: 202mm
  3. Diepte: 142mm
GL0287B14
€ 166,69
€ 166,69 € 137,76
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 166 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 166 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,66.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen B14 zwaailamp hoog heldere lens led oranje paal

De B14 zwaailamp is een hoogwaardige noodverlichting ontworpen door Juluen. Het zwaailicht is uitgerust met oranje LED's, die zorgen voor een uitzonderlijke zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht. De speciaal ontworpen heldere lens zorgt voor een gelijkmatige lichtverdeling, waardoor het lichtrendement van het zwaailicht wordt verbeterd.

De B14 zwaailamp is speciaal ontworpen voor montage op een DIN-paal voor een eenvoudige en veilige installatie. Dankzij dit montagesysteem kan het zwaailicht op een optimale hoogte worden geplaatst voor maximale zichtbaarheid, zodat het snel de aandacht trekt van mensen in de buurt.

Deze zwaailamp is ideaal voor gebruik in verschillende omgevingen, zoals parkeergarages, magazijnen, bouwzones, bouwterreinen en andere locaties waar duidelijke, zichtbare bewegwijzering nodig is. De robuuste, duurzame constructie betekent dat hij bestand is tegen de meest veeleisende omgevingsomstandigheden en garandeert betrouwbare prestaties op de lange termijn.

Kortom, de B14 zwaailamp van Juluen is de ideale keuze voor effectieve, betrouwbare bewegwijzering. Met zijn oranje LED's, heldere lens en DIN paalmontage, biedt het een uitzonderlijke zichtbaarheid en gemakkelijke installatie, waardoor het een ideale oplossing is voor het waarborgen van de veiligheid in een verscheidenheid van omgevingen.

GL0287B14

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Tension de sortie
Transparant
Spanning
12/24V
Hauteur
202 mm
Lengte
142 mm
Aantal modi
14
Diepte
142 mm
Montage
Berichten
Gekleurde lens
transparant
type verbinding
DIN
Marque
Juluen

Dit vind je misschien ook leuk