Juluen B14 zwaailamp heldere lens oranje

Juluen B14 oranje zwaailamp met heldere lens

Zwaailamp met 14 flitsstanden

Het zwaailicht heeft 10 oranje LED's en een heldere lens

Het zwaailicht is een vaste assemblage met 3 bouten

Juliens zwaailamp onthoudt het laatst gebruikte knippatroon bij inschakelen

Julien's B14 zwaailamp is bestand tegen weersinvloeden en trillingen

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 142mm
  2. Hoogte: 128mm
  3. Diepte: 142mm
GL0249B14
€ 154,01
€ 154,01 € 127,28
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 154 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 154 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,54.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen B14 oranje zwaailamp met heldere lens

De Juluen B14 LED oranje zwaailamp met heldere lens is een signaleringsapparaat van hoge kwaliteit dat is ontworpen om optimale zichtbaarheid te bieden in noodsituaties of bij wegwerkzaamheden. De zwaailamp maakt gebruik van geavanceerde LED-technologie voor een uitzonderlijke helderheid en lange levensduur.

Het compacte, robuuste ontwerp van de B14 zwaailamp betekent dat het gemakkelijk op verschillende voertuigen kan worden geïnstalleerd dankzij de 3-bout beugel. Het is ideaal voor gebruik op hulpverleningsvoertuigen zoals politie, ambulance en bergingsvoertuigen.

De oranje kleur van het licht van de B14 zwaailamp zorgt voor een goede zichtbaarheid, waardoor andere bestuurders gewaarschuwd worden voor de aanwezigheid van het voertuig en de nodige voorzorgsmaatregelen kunnen nemen. De heldere lens helpt bij het maximaliseren van de lichtverspreiding, waardoor 360-graden zichtbaarheid wordt gegarandeerd, zelfs in slechte weersomstandigheden.

De B14 zwaailamp is schokbestendig, waterdicht en stofdicht, waardoor het een betrouwbare en duurzame keuze is voor gebruik buitenshuis. Bovendien is het uitgerust met een eenvoudig montagesysteem voor een snelle en veilige installatie.

Samengevat is de B14 LED oranje zwaailamp met heldere lens van Juluen een ideale keuze voor wie op zoek is naar signaleringsapparatuur van hoge kwaliteit die maximale zichtbaarheid, uitzonderlijke duurzaamheid en eenvoudige installatie biedt. Het is een essentiële aanvulling op elk hulpverlenings- of wegwerkzaamhedenvoertuig en zorgt voor de veiligheid van de weggebruikers.

GL0249B14

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Tension de sortie
Transparant
Spanning
12/24V
Hauteur
128 mm
Lengte
142 mm
Aantal modi
14
Diepte
142 mm
Montage
Vast
Gekleurde lens
transparant
type verbinding
kabel
Marque
Juluen

Dit vind je misschien ook leuk