Juluen B14 zaklamp blauw led lens

Juluen B14 blauw zwaailicht met blauwe lens

De zwaailamp heeft 14 flitsstanden

De zwaailamp heeft 10 blauwe LED's en een heldere lens

Het zwaailicht is een vaste assemblage met 3 bouten

Juliens zwaailamp onthoudt het laatst gebruikte flitspatroon bij inschakelen

Julien's B14 zwaailamp is bestand tegen weersinvloeden en trillingen

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 142mm
  2. Hoogte: 128mm
  3. Diepte: 142mm
GL0461B14
€ 154,01
€ 154,01 € 127,28
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 154 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 154 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,54.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen B14 zwaailamp met blauwe lens

De Juluen B14 LED blauwe zwaailamp met blauwe lens is een zeer efficiënt en veelzijdig lichtsignaalapparaat. Deze zwaailamp is uitgerust met de nieuwste LED-technologie en biedt een uitzonderlijke helderheid en een lange levensduur.

De behuizing van de zwaailamp is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor hij uitstekend bestand is tegen schokken en weersomstandigheden. Het is ontworpen om de meest veeleisende omstandigheden te weerstaan, waardoor het een ideale keuze is voor gebruik in verschillende omgevingen.

De speciale blauwe lens van de B14 zwaailamp zorgt voor een betere zichtbaarheid en een gelijkmatige lichtverdeling. Hierdoor kan het hulpverleningsvoertuig snel en gemakkelijk worden geïdentificeerd, wat essentieel is voor de verkeersveiligheid. Bovendien wordt de kleur blauw alom herkend als een symbool van prioriteit en hulpverlening, waardoor het de aandacht trekt van automobilisten en voetgangers.

De B14 zwaailamp heeft een montagesysteem met drie bouten, waardoor hij gemakkelijk op verschillende soorten voertuigen kan worden gemonteerd. Het heeft ook verschillende knippermodi, zodat het kan worden aangepast aan verschillende situaties.

Kortom, Juluen's blauwe B14 LED zwaailamp met blauwe lens is een betrouwbare, hoogwaardige keuze voor hulpverleningsvoertuigen. Het robuuste ontwerp, de uitzonderlijke helderheid en de verbeterde zichtbaarheid maken het een essentieel instrument voor het waarborgen van de veiligheid tijdens noodhulp langs de weg.

GL0461B14

Gegevensblad

Couleur
Blauw
Tension de sortie
Blauw
Spanning
12/24V
Hauteur
128 mm
Lengte
142 mm
Aantal modi
14
Diepte
142 mm
Montage
Vast
Gekleurde lens
blauw
type verbinding
kabel
Marque
Juluen

Dit vind je misschien ook leuk