Juluen B14 zwaailamp rood led lens

Juluen B14 rood zwaailicht met heldere lens

Het zwaailicht heeft 14 flitsstanden

Het zwaailicht heeft 10 rode LED's en een rode lens

Het zwaailicht is een vaste assemblage met 3 bouten

Juliens zwaailamp onthoudt het laatst gebruikte knippatroon bij het inschakelen

Julien's B14 zwaailamp is bestand tegen weersinvloeden en trillingen

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 142mm
  2. Hoogte: 128mm
  3. Diepte: 142mm
GL0218B14
€ 154,01
€ 154,01 € 127,28
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 154 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 154 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,54.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen B14 zwaailamp rode lens

De Juluen B14 LED rode zwaailamp met rode lens is een hoogwaardig signaleringsapparaat dat is ontworpen om maximale zichtbaarheid te bieden in verschillende situaties. Deze zwaailamp is speciaal ontworpen voor gebruik op voertuigen zoals hulpverleningsvoertuigen, beveiligingsvoertuigen en dienstvoertuigen.

De LED-technologie van de zwaailamp zorgt voor een uitzonderlijke helderheid en een lange levensduur. De rode LED's geven een helder, duidelijk licht en zorgen voor optimale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht of slecht zicht.

De rode lens van de B14 zwaailamp verspreidt het licht gelijkmatig, waardoor een brede dekking over een grote afstand mogelijk is. Dit zorgt ervoor dat het lichtsignaal van een afstand zichtbaar is, waardoor het snel de aandacht van andere weggebruikers trekt en de algemene veiligheid verhoogt.

Deze zwaailamp is eenvoudig te installeren dankzij de beugel met 3 bouten, waarmee hij stevig aan het voertuig kan worden bevestigd. Bovendien heeft het een robuuste, weerbestendige constructie, waardoor het geschikt is voor gebruik in zware omgevingsomstandigheden.

Kortom, de rode LED-baken B14 met rode lens van Juluen is een ideale keuze voor wie op zoek is naar signaleringsapparatuur van topkwaliteit. De hoge helderheid, uniforme lichtspreiding en duurzame constructie maken het een betrouwbaar hulpmiddel voor het verbeteren van de veiligheid op de weg.

GL0218B14

Gegevensblad

Couleur
Rood
Tension de sortie
Rood
Spanning
12/24V
Hauteur
128 mm
Lengte
142 mm
Aantal modi
14
Diepte
142 mm
Montage
Vast
Gekleurde lens
Rood
type verbinding
kabel
Marque
Juluen

Dit vind je misschien ook leuk