Juluen B14 zwaailamp oranje led-lens

Juluen B14 oranje zwaailamp met oranje lens

Zwaailicht met 14 flitsstanden

Het zwaailicht heeft 10 oranje LED's en een oranje lens

Het zwaailicht is een vaste assemblage met 3 bouten

Juliens zwaailamp onthoudt het laatst gebruikte knippatroon bij het inschakelen

Julien's B14 zwaailamp is bestand tegen weersinvloeden en trillingen

Afmetingen zijn:

  1. Lengte: 142mm
  2. Hoogte: 128mm
  3. Diepte: 142mm
GL0010B14
€ 154,01
€ 154,01 € 127,28
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 154 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 154 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,54.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen B14 zwaailamp oranje lens

De Juluen B14 LED zwaailamp met oranje lens is een eersteklas signaleringsapparaat, speciaal ontworpen voor optimale zichtbaarheid in noodsituaties of bij werkzaamheden op de weg. Dankzij de geavanceerde LED-technologie biedt deze zwaailamp een uitzonderlijke helderheid en lange levensduur.

Dankzij het compacte, robuuste ontwerp is hij eenvoudig te installeren op verschillende voertuigen met behulp van de 3-boutbeugel. Het is ideaal voor hulpverleningsvoertuigen zoals politieauto's, ambulances en bergingsvoertuigen.

De oranje kleur van het licht van de B14 zwaailamp zorgt voor een goede zichtbaarheid, waardoor andere bestuurders gewaarschuwd worden voor de aanwezigheid van het voertuig en de nodige voorzorgsmaatregelen kunnen nemen. De oranje lens maximaliseert de lichtverspreiding en zorgt voor een 360-graden zichtbaarheid, zelfs in slechte weersomstandigheden.

De B14 zwaailamp is bestand tegen stoten, water en stof, waardoor het een betrouwbare en duurzame keuze is voor gebruik buitenshuis. Bovendien kan hij dankzij het eenvoudige montagesysteem snel en veilig worden geïnstalleerd.

Kortom, de B14 LED oranje zwaailamp met oranje lens van Juluen is de ideale optie voor wie op zoek is naar een signaleringsapparaat van hoge kwaliteit dat maximale zichtbaarheid, uitzonderlijke duurzaamheid en eenvoudige installatie biedt. Het is essentieel voor elke hulpdienst of wegwerkzaamheden voertuig, het waarborgen van de veiligheid van mensen op de weg.

GL0010B14

Gegevensblad

Couleur
Oranje
Tension de sortie
Oranje
Spanning
12/24V
Hauteur
128 mm
Lengte
142 mm
Aantal modi
14
Diepte
142 mm
Montage
Vast
Gekleurde lens
oranje
type verbinding
kabel
Marque
Juluen

Dit vind je misschien ook leuk