Juluen B14 zwaailamp hoge post blauwe led lens

Juluen B14 blauw zwaailicht

Het Juluen zwaailicht wordt gemonteerd op een paal en heeft een DIN AC aansluiting

De B14 zwaailamp heeft 8 blauwe LED's en een blauwe lens

De B14 zwaailamp is weer- en schokbestendig

De afmetingen zijn:

  1. Lengte: 142mm
  2. Hoogte: 202mm
  3. Diepte: 142mm
GL0065B14
€ 166,69
€ 166,69 € 137,76
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 166 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 166 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 1,66.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Juluen B14 zwaailamp hoge lens blauwe ledpaal

De B14 zwaailamp is een zeer effectief signaal dat ontworpen is om de aandacht te trekken en duidelijk de aanwezigheid van een gevaar of noodsituatie aan te geven. Met zijn blauwe LED-technologie en blauwe lens biedt hij optimale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht.

Dit zwaailicht is uitgerust met blauwe LED's van hoge kwaliteit die een intens, impactvol licht produceren. De blauwe kleur die voor dit zwaailicht is gekozen, is bijzonder opvallend, waardoor het duidelijk te onderscheiden en snel te herkennen is.

Het B14 zwaailicht wordt op een paal gemonteerd voor een eenvoudige en veilige installatie. Het is ontworpen om te worden aangepast aan verschillende soorten palen en biedt flexibiliteit in de locatiekeuze voor optimale signalering. Het montagesysteem is robuust en duurzaam, zodat het zwaailicht stevig bevestigd blijft, zelfs in slechte weersomstandigheden.

Al met al is de B14 zwaailamp met zijn blauwe LED's, blauwe lens en paalmontage van Juluen een ideale keuze voor elke toepassing die een duidelijke, zichtbare signalering vereist. Of het nu voor professioneel, industrieel of beveiligingsgebruik is, dit zwaailicht biedt optimale prestaties, uitzonderlijke betrouwbaarheid en duurzaamheid.

GL0065B14

Gegevensblad

Couleur
Blauw
Tension de sortie
Blauw
Spanning
12/24V
Hauteur
202 mm
Lengte
142 mm
Aantal modi
14
Diepte
142 mm
Montage
Berichten
Gekleurde lens
blauw
type verbinding
DIN
Marque
Juluen

Dit vind je misschien ook leuk