Ledson halogeenlamp Xenonlook blauw 24v H7

Ledson halogeenlamp Xenonlook blauw 24v H7

Deze blauwe halogeenlamp is speciaal ontworpen voor commerciële voertuigen, vrachtwagens en bussen die zijn uitgerust met een 24-volt elektrisch systeem. Hij geeft een helder, duidelijk licht dat de zichtbaarheid van je voertuig op de weg sterk verbetert.

Geavanceerde technologie voor helderder licht

De Ledson Xenonlook halogeenlamp maakt gebruik van geavanceerde technologie voor een helderder licht, vergelijkbaar met dat van xenonkoplampen. Deze Xenonlook-technologie produceert een witter, helderder licht, wat de zichtbaarheid op de weg verbetert.

Langere levensduur

Dankzij de superieure kwaliteit gaat deze halogeenlamp langer mee dan standaard halogeenlampen. Dit maakt het een kosteneffectieve keuze voor eigenaren van commerciële voertuigen die hun lampen regelmatig willen vervangen.

Gemakkelijk te installeren

De Ledson Xenonlook halogeenlamp is eenvoudig te installeren en kan worden gebruikt met de meeste 24-volt elektrische systemen. De H7-stekker maakt de installatie snel en eenvoudig.

Een goedgekeurde lamp voor weggebruik

Deze halogeenlamp is E-gemarkeerd, wat betekent dat hij is goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg.

Dus als u de zichtbaarheid van uw auto op de weg wilt verbeteren met een halogeenlamp van hoge kwaliteit, is de Ledson Xenonlook 24V H7-lamp van Ducheminag een uitstekende keuze.

Met zijn geavanceerde Xenonlook-technologie, superieure levensduur en eenvoudige installatie geeft deze halogeenlamp je beter zicht en meer veiligheid onderweg.

A157747
€ 18,11
€ 18,11 € 14,97
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 18 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 18 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,18.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Halogeenlamp Xenonlook blauw 24v

De fitting van de Ledsonlamp is H7

De Ledson halogeenlamp heeft een lichttemperatuur van 5000K

De Ledson lamp is geschikt voor grootlicht, dimlicht en mistlampen

e-goedgekeurd voor gebruik op de weg

verkocht in verpakkingen van 2

A157747

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: