Ledson halogeenlamp Xenonlook blauw 24v H3

Halogeenlamp Xenonlook blauw 24v

De fitting van de Ledsonlamp is H3

De Ledson halogeenlamp heeft een lichttemperatuur van 5000K

De Ledson lamp is geschikt voor grootlicht, dimlicht en mistlampen

e-goedgekeurd voor gebruik op de weg

verkocht in verpakkingen van 2

A157347
€ 16,20
€ 16,20 € 13,39
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 16 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 16 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,16.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson halogeenlamp Xenonlook blauw 24v H3

Dit is een hoogwaardige 24-volt blauwe halogeenlamp voor bedrijfswagens, vrachtwagens en bussen die zijn uitgerust met een 24-volt elektrisch systeem. Hij geeft een helder, duidelijk licht met een langere levensduur en een hogere helderheid dan standaard halogeenlampen. Hij heeft geen extra weerstand nodig en werkt met alle vrachtwagens, zelfs die met CANBUS.

xenonlook-technologie

De lamp maakt gebruik van Xenonlook-technologie voor een helderder licht, vergelijkbaar met dat van xenonkoplampen. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen voor optimale prestaties onder alle omstandigheden. E

Gemakkelijk te installeren

De Xenonlook halogeenlamp is ook eenvoudig te installeren en kan worden gebruikt met de meeste elektrische systemen van 24 volt. Het licht dat wordt geleverd heeft bijna dezelfde kleur als een xenonlamp, ongeveer 5000K, en is wettelijk toegestaan.

Transformeer de verlichting van uw voertuig met de Ledson Xenonlook 24V halogeenlamp: geavanceerde technologie voor helderder licht, langere levensduur en eenvoudige installatie.

A157347

Dit vind je misschien ook leuk