Ledson Vervangingsstrip Hella Luminator/jumbo/Rally Orange

Vervangingsstrip voor Hella Luminator, Hella Rally 3003 en Jumbo 320FF lampen

oranje kleur

Bestaat uit 6 diodes.

spanning: 10-30V
verbruikt 1,4w

A54363
€ 12,50
€ 12,50 € 10,33
Belasting inbegrepen

Geen spaarpunten voor dit product.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson Vervangingsstrip Hella Luminator/jumbo/Rally Oranje

De vervangingsstrip voor Hella Luminator Jumbo Rally 3000 is een LED-strip die speciaal is ontworpen om de originele strip van je Hella Luminator Jumbo Rally 3000 rallykoplamp te vervangen. De strip is eenvoudig te installeren en zorgt voor een verbeterde helderheid van je koplamp.

Belangrijkste kenmerken van de vervangingsstrip

De vervangingsstrip voor Hella Luminator Jumbo Rally 3000 heeft een LED met hoge helderheid, een heldere kleur, een laag energieverbruik en een langere levensduur. Het ontwerp van deze strip is bestand tegen schokken en trillingen, wat zorgt voor betrouwbaar, langdurig gebruik.

Kwaliteitsontwerp en eenvoudige installatie

De vervangende tape is ontworpen voor eenvoudige installatie zonder grote aanpassingen. Hij heeft een standaardstekker en kan rechtstreeks op de originele koplamp worden aangesloten. Bovendien is de strip gemaakt van hoogwaardige materialen voor een langdurig betrouwbaar gebruik.

Conclusie

Concluderend is de vervangingsstrip voor Hella Luminator Jumbo Rally 3000 een praktische, krachtige LED-verlichtingsoplossing. Met zijn hoge helderheid, heldere kleur, lage stroomverbruik en eenvoudige installatie is deze strip een ideale keuze om de prestaties van je koplamp te verbeteren.

A54363

Gegevensblad

Spanning
10-30v

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: