Ledson halogeenlamp Xenonlook blauw 24v H4

Halogeenlamp Xenonlook blauw 24v

De fitting van de Ledsonlamp is H4

De Ledson halogeenlamp heeft een lichttemperatuur van 5000K

De Ledson lamp is geschikt voor grootlicht, dimlicht en mistlampen

e-goedgekeurd voor gebruik op de weg

verkocht in verpakkingen van 2

A157447
€ 18,11
€ 18,11 € 14,97
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 18 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 18 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,18.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Ledson Xenonlook Halogeenlamp blauw 24v H4

Deze halogeenlamp van hoge kwaliteit biedt helder, duidelijk licht voor commerciële voertuigen, vrachtwagens en bussen die zijn uitgerust met een 24-volt elektrisch systeem. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van de Ledson Xenonlook halogeenlamp:

Xenonlook-technologie

De geavanceerde technologie die wordt gebruikt in de Ledson Xenonlook halogeenlamp zorgt voor een helderder licht dat vergelijkbaar is met xenonkoplampen.

Langere levensduur

De Ledson Xenonlook halogeenlamp heeft een langere levensduur dan standaard halogeenlampen, waardoor het een kosteneffectieve keuze is voor eigenaren van bedrijfsvoertuigen.

Superieure kwaliteit

Deze halogeenlamp is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen voor optimale prestaties onder alle omstandigheden.

Eenvoudige installatie

De Ledson Xenonlook halogeenlamp is eenvoudig te installeren en kan worden gebruikt met de meeste elektrische systemen van 24 volt.

Kleur

Het licht van de Ledson Xenonlook halogeenlamp heeft bijna dezelfde kleur als een xenonlamp, ongeveer 5000K. Dit betekent dat het perfect past bij witte LED xenonlampen en dat het er heel netjes uitziet in de reflector wanneer de lampen zijn uitgeschakeld.

Goedgekeurde lamp

De Ledson Xenonlook halogeenlamp is gemarkeerd met E, wat betekent dat de lamp is goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg.

Kortom, als u op zoek bent naar een hoogwaardige verlichtingsoplossing voor uw bedrijfsvoertuig, vrachtwagen of bus met een 24-volt elektrisch systeem, dan is de Ledson Xenonlook halogeenlamp een ideale keuze.

Met zijn geavanceerde technologie, superieure levensduur en eenvoudige installatie zult u niet teleurgesteld zijn in deze aankoop.

A157447

Dit vind je misschien ook leuk