Fristom rode rechthoek positielicht

Fristom rood rechthoekig markeringslicht

De rechthoekige markeringslamp aangeboden door Fristom is een opklaringslicht van hoge kwaliteit, speciaal ontworpen om een uitzonderlijke zichtbaarheid en verhoogde veiligheid te garanderen wanneer je onderweg bent. Deze rechthoekige markeringslamp is speciaal ontworpen voor voertuigen zoals vrachtwagens, bestelwagens en aanhangwagens.

Dankzij de geavanceerde LED-technologie biedt deze rechthoekige positielicht een superieure helderheid en een langere levensduur dan traditionele lichten. De LED's geven een helder, duidelijk licht en zorgen voor optimale zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht of slecht zicht.

Dankzij het compacte, elegante ontwerp is het eenvoudig te integreren in verschillende voertuigconfiguraties. Hij is eenvoudig te installeren en aan te sluiten, waardoor hij praktisch is voor gebruikers van elk niveau.

Wat robuustheid betreft, is dit rechthoekige positielicht schok-, stof- en waterbestendig, waardoor het een geschikte keuze is voor verschillende weersomstandigheden buitenshuis. Het ontwerp zorgt voor stabiele, betrouwbare prestaties tijdens het gebruik.

Bovendien maakt het lage energieverbruik het een economische optie, terwijl het een uitzonderlijke lichtopbrengst biedt.

Kortom, de rechthoekige positielamp van Fristom is een product van topkwaliteit dat uitzonderlijke zichtbaarheid, duurzaamheid, installatiegemak en energie-efficiëntie combineert. Het is een betrouwbare, hoogwaardige keuze voor het verbeteren van de veiligheid en zichtbaarheid van uw voertuig op de weg.

FG0045CFT
€ 8,94
€ 8,94 € 7,39
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,08.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Rode rechthoekige markeringslamp van het merk Fristom

De rechthoekige markeringslamp van Fristom is slagvast

De afmetingen van de witte rechthoekige markeringslamp zijn:

  1. Lengte: 110mm
  2. diepte: 18mm
  3. Hoogte: 30.5mm

Het rechthoekige positielicht van Fristom is verkrijgbaar in wit, oranje, rood, groen en blauw

Het rechthoekige positielicht van Fristom is goedgekeurd voor E9

FG0045CFT

Gegevensblad

Couleur
Rood
Spanning
12/30V
Certificering
E9
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: