Fristom positie lichtgroene rechthoek

Fristom groen rechthoekig positielicht

Het rechthoekige positielicht van Fristom is een opklaringslicht van topkwaliteit, zorgvuldig ontworpen om een uitzonderlijke zichtbaarheid te garanderen en de verkeersveiligheid te verbeteren. Dit rechthoekige markeringslicht van Fristom is speciaal ontworpen voor motorvoertuigen zoals vrachtwagens, bestelwagens en aanhangwagens.

Dankzij de toepassing van geavanceerde LED-technologie biedt dit rechthoekige positielicht van Fristom een superieure helderheid en een langere levensduur dan conventionele lampen. De LED's geven een helder, duidelijk licht en zorgen voor een goede zichtbaarheid, zelfs bij weinig licht of slecht zicht.

Met zijn compacte, elegante ontwerp kan dit rechthoekige positielicht van Fristom eenvoudig worden aangepast aan verschillende voertuigconfiguraties. Installatie en aansluiting zijn eenvoudig, waardoor het praktisch is voor gebruikers van elk niveau.

Wat duurzaamheid betreft, is dit rechthoekige positielicht van Fristom ontworpen om schokken, stof en water te weerstaan, waardoor het een geschikte keuze is voor buitengebruik in verschillende weersomstandigheden. De betrouwbaarheid en stabiliteit garanderen consistente prestaties na verloop van tijd.

Dankzij het lage energieverbruik is deze rechthoekige positielamp van Fristom een kosteneffectieve optie met een uitstekend lichtrendement.

Kortom, de rechthoekige positielamp van Fristom is een product van topkwaliteit dat uitzonderlijke zichtbaarheid, duurzaamheid, installatiegemak en energie-efficiëntie combineert. Kiezen voor dit rechthoekige positielicht van Fristom is een betrouwbare, hoogwaardige keuze voor het verbeteren van de veiligheid en zichtbaarheid van je voertuig op de weg.

FG0045ZIELFT
€ 8,94
€ 8,94 € 7,39
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,08.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Groen rechthoekig markeringslicht van het merk Fristom

De rechthoekige markeringslamp van Fristom is slagvast

De afmetingen van de witte rechthoekige markeringslamp zijn:

  1. Lengte: 110mm
  2. diepte: 18mm
  3. Hoogte: 30.5mm

Het rechthoekige positielicht van Fristom is verkrijgbaar in wit, oranje, rood, groen en blauw

Het rechthoekige positielicht van Fristom is goedgekeurd voor E9

FG0045ZIELFT

Gegevensblad

Couleur
Groen
Spanning
12/30V
Certificering
E9
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: