Fristom wit rechthoekig positielicht

Fristom wit rechthoekig markeringslicht

De Fristom rechthoekige markeringslamp is een opklaringslicht van hoge kwaliteit dat is ontworpen om uitzonderlijke zichtbaarheid en verhoogde veiligheid op de weg te bieden. De Fristom rechthoekige markeringslamp is speciaal ontworpen voor motorvoertuigen zoals vrachtwagens, bestelwagens en aanhangwagens.

Met de nieuwste LED-technologie biedt de rechthoekige markeringsverlichting van Fristom een superieure helderheid en een langere levensduur dan traditionele lampen. De LED's stralen een helder, duidelijk licht uit, waardoor ze zelfs bij weinig licht of slecht zicht goed zichtbaar zijn.

Het compacte, elegante ontwerp van het rechthoekige positielicht van Fristom maakt het eenvoudig aan te passen aan verschillende voertuigconfiguraties. Het is eenvoudig te installeren en aan te sluiten, waardoor het praktisch is voor gebruikers van alle niveaus.

Wat duurzaamheid betreft, is het Fristom rechthoekige positielicht schok-, stof- en waterbestendig, waardoor het geschikt is voor buitengebruik in verschillende weersomstandigheden. Het is ontworpen om betrouwbaar en stabiel te werken, zodat het na verloop van tijd consistent blijft presteren.

Het lage energieverbruik van de Fristom rechthoekige positielamp maakt het een economische optie, terwijl het een uitstekende lichtopbrengst biedt.

Kortom, de rechthoekige positielamp van Fristom is een product van topkwaliteit dat uitzonderlijke zichtbaarheid, duurzaamheid, installatiegemak en energie-efficiëntie combineert. Het is een betrouwbare, hoogwaardige keuze voor het verbeteren van de veiligheid en zichtbaarheid van je voertuig op de weg.

FG0045BFT
€ 8,94
€ 8,94 € 7,39
Belasting inbegrepen

Door dit product te kopen verzamel je 8 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal 8 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon van € 0,08.

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Witte rechthoekige markeringslamp van het merk Fristom

De rechthoekige markeringslamp van Fristom is slagvast

De afmetingen van de witte rechthoekige markeringslamp zijn:

  1. Lengte: 110mm
  2. diepte: 18mm
  3. Hoogte: 30.5mm

Het rechthoekige positielicht van Fristom is verkrijgbaar in wit, oranje, rood, groen en blauw

Het rechthoekige positielicht van Fristom is goedgekeurd voor E9

FG0045BFT

Gegevensblad

Couleur
Wit
Spanning
12/30V
Certificering
E9
aantal leds
1

Dit vind je misschien ook leuk

Klanten die dit product kochten, kochten ook: